Torna l’itinerari formatiu per engegar un projecte cooperatiu

F Pere Tarrés
 Font: CoopCamp
‘Engeguem el nostre projecte cooperatiu’ permet obtenir les eines necessàries per crear una empresa dins de l’economia cooperativa. Foto: CoopCamp
 Font: CoopCamp
La metodologia del curs també inclou un acompanyament individual que es programarà de forma personalitzada. Foto: CoopCamp

Torna l’itinerari formatiu per engegar un projecte cooperatiu

F Pere Tarrés

Resum: 

A banda de sessions formatives, participatives i orientades a la pràctica, la metodologia del curs també inclou un acompanyament individual.

Un total de 4 sessions durant el mes de juliol permetran a les persones participants en l’itinerari formatiu ‘Engeguem el nostre projecte cooperatiu’ obtenir les eines necessàries per crear una empresa dins de l’economia cooperativa, social i solidària. Organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona (Coopcamp), la formació també ofereix a les entitats rebre assessorament per tal d’incorporar aquests valors en els seus projectes. Les dates de les sessions, totes gratuïtes, són el 5, 6, 9 i 11 de juliol a Redessa de Reus (Camí de Valls, 81-87).

A banda de sessions formatives, participatives i orientades a la pràctica, la metodologia del curs també inclou un acompanyament individual que es programarà de forma personalitzada per tal de constituir un projecte. D’aquesta manera, l’itinerari definirà el procés de creació del pla d’empresa més adient per a cadascuna de les entitats segons les seves propostes o activitats. Alhora, es facilitaran estratègies, processos i eines específiques que tinguin coherència amb els valors de l’economia social i solidària. La inscripció prèvia cal fer-la a través d’aquesta pàgina.

Continguts i horaris

Bloc 1. Divendres 5 de juliol (de 16.00 a 20.00 hores) i dissabte 6 (de 9.00 a 13.30 hores i de 15.00 a 18.30 hores) amb Esther Perelló.

  • El centre del projecte: idea i equip
  • Construcció i estratègia de l’activitat
  • L’economia: pla de gestió i viabilitat del projecte
  • Comunicació i creativitat com a eines d’innovació.

Bloc 2. Els dimarts 9 i dijous 11 de juliol (de 16.00 a 20.00 hores) amb Ernest Garcia i Marina Berga.

  • Ser cooperativa: introducció, règim laboral i règim fiscal.
  • Constituir una cooperativa: règim jurídic, estatuts i règim intern.

Afegeix un comentari nou