Torre Jussana dona caliu a l’hivern associatiu

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Torre Jussana presenta el seu programa formatiu per a l'hivern de 2023. Font: Torre Jussana
Torre Jussana presenta el seu programa formatiu per a l'hivern de 2023. Font: Torre Jussana
'Formacions amb caliu', més d'una dotzena de propostes per enfortir el món associatiu. Font: Torre Jussana
'Formacions amb caliu', més d'una dotzena de propostes per enfortir el món associatiu. Font: Torre Jussana

Torre Jussana dona caliu a l’hivern associatiu

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

El centre de suport associatiu referent a la capital catalana presenta l’oferta formativa d’hivern amb un munt de propostes per facilitar la gestió diària de les entitats.

Formacions amb caliu’ és la proposta per aquest hivern de Torre Jussana. Una oferta formativa que inclou tallers i cursos -que s’impartiran en format presencial o en línia- pensada especialment per tal de “facilitar eines i recursos per a la millora del funcionament i de la gestió diària de les associacions”, expliquen des del centre de suport associatiu.

La programació d’hivern de Torre Jussana inclou més d’una dotzena de propostes que tindran lloc al llarg de febrer i març del 2023. En destaquen dues novetats: un taller d’iniciació a l’acció comunitària impartit per la Cooperativa Marges; i el curs ‘Introducció a l’edició de vídeo’, a càrrec de Pablo Rogero de l’entitat Càmeres i Acció.

Eines pràctiques que van al cor d’allò que moltes associacions estan buscant avui en dia i que s’afegeixen a formacions consolidades. En l’àmbit jurídic, tornen els tallers sobre les responsabilitats dels membres de la Junta Directiva i la cura de la protecció de dades.

També repeteixen cursos habituals per posar ordre als comptes: ‘Les obligacions fiscals de les associacions’, ‘Comptabilitat II: nivell avançat per a associacions’ i ‘Com aconseguir fons per als projectes de l’associació?’.

Sumaran “caliu” també els tallers per tal de dinamitzar els relleus de les juntes directives i eines relatives a les assegurances, així com el disseny i planificació de projectes. En el capítol comunicatiu, Torre Jussana proposa tres formacions que no us podeu perdre: ‘L’estratègia comunicativa d’una associació: primeres passes’; ‘La memòria de l’entitat: consells pràctics per a la seva millora!’ i ‘Mostrar dades de forma atractiva és possible!’.

Consulta tota la programació completa, l'equip docent i tota la informació al detall al web de Torre Jussana.

Comentaris

El Centre de Suport Associatiu de la capital catalana impulsa la seva oferta formativa d'hivern per a les entitats locals. El programa de formació, anomenat 'Formació amb calor', té com a objectiu lol shot oferir tallers i cursos per ajudar a associacions i organitzacions a millorar la seva gestió i funcionament diari.

M'agraden tots els cursos i tallers. Fins i tot he assistit a un taller de positive s words a Barcelona.

Genial! Aquesta oferta formativa d'hivern del centre de suport associatiu de la capital catalana mostra un esforç encomiable per oferir un ventall de wordle unlimited propostes destinades a simplificar el dia a dia de les diferents entitats.

Need a standout college essay? Let write my college essay help you create a piece that captures your essence and impresses admissions committees.

Afegeix un comentari nou