Torre Jussana presenta l'oferta formativa d'estiu

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Torre Jussana presenta l'oferta formativa d'estiu

F Pere Tarrés

Resum: 

Enguany ofereixen quatre cursos o tallers de temàtiques no habituals que tindran lloc del 27 de juny a l'11 de juliol.

Un any més, amb l'arribada del bon temps i l'estiu, Torre Jussana ofereix a les associacions de la ciutat formacions sobre temàtiques no habituals o metodologies innovadores. Enguany, els cursos o tallers que ofereixen tracten conceptes tant diversos com la gamificació, infografies, l'ús de la viquipèdia per part de les entitats o el foment de les relacions assertives entre les persones.

Quatre propostes que tindran lloc del 27 de juny a l'11 de juliol. Es tracta de cursos gratuïts, dirigits especialment a juntes directives, persones amb responsabilitat i equips tècnics d’associacions de la ciutat de Barcelona.

Informació dels cursos i inscripcions

  • Viquipèdia per associacions: un món d'oportunitats: La Viquipèdia és una gran enciclopèdia online i col·laborativa, en la qual qualsevol persona pot aportar-hi o actualitzar continguts. És, per tant, una eina interessant per millorar la informació present a la xarxa sobre l’àmbit o la temàtica d’una associació. En aquest taller s’exposarà com funciona aquesta eina, com es gestiona i com s’editen i es revisen els articles.
  • Infografies: com presentar la informació de manera gràfica i atractiva?: Les infografies són un recurs comunicatiu molt interessant per exposar informació de forma visual i atractiva. En aquest curs es treballarà el procés que cal seguir per elaborar-les i quines eines són útils per fer-ho.
  • “Diguem no!”: relacions assertives a les associacions: És important saber dir NO i fomentar relacions sanes entre les persones que formen l’associació per tal que tothom se senti amb la suficient llibertat i confiança. En aquest curs es treballaran aquestes qüestions a partir de situacions viscudes per les persones participants.
  • Lego Serious Play: gamifiquem els temes complexos de l'associació: La metodologia d'un joc de construcció pot ser útil per resoldre problemes complexos d’una associació. En això es basa Lego Serious Play, una proposta innovadora, motivadora, creativa i vivencial que permet resoldre de forma col·laborativa i empàtica aquest tipus de problemàtiques. En aquest taller es presentarà i es posarà en pràctica.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 932 564 118 o enviar un correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

Afegeix un comentari nou