Un dia d’estiu per formar-se

Fundació Pere Tarrés - Transversal
 Font: Torre Jussana
Es realitzarà el 15 de juliol en els espais interiors i exteriors del centre. Font: Torre Jussana
 Font: Torre Jussana
Hi haurà 3 tallers simultanis dels quals cada participant n’haurà de triar un. Font: Torre Jussana

Un dia d’estiu per formar-se

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Torna el ‘Forma’t en xancletes’, una jornada formativa a la fresca en què es tractaran temàtiques poc habituals.

Torre Jussana ha obert les inscripcions de la 2a edició del ‘Forma't en xancletes’, una jornada que va ser tot un èxit de participació l’any passat i que enguany està pensada perquè totes aquelles persones que formen part d’associacions puguin gaudir de formacions que tracten temàtiques poc habituals. Es realitzarà el 15 de juliol en els espais interiors i exteriors del centre, a l’Avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer, 30 de Barcelona, i comptarà amb una conferència inaugura sobre joc, actitud lúdica i gamificació, i, a continuació, diversos tallers formatius.

Amb la xerrada ‘Com aprofitar el joc i tenir una actitud lúdica a les associacions en el context actual’, Imma Marín i Esther Hierro de Marinva, expertes en joc i gamificació, posaran el tret d’inici a la jornada, que començarà a les 9.00 del matí i acabarà a les 13.00 hores, després de la realització dels 3 tallers simultanis dels quals cada participant n’haurà de triar un. Les inscripcions, exhaurides en l'edició anterior, poden fer-se a través del següent formulari. A continuació, es mostren els títols de les formacions i les persones ponents:

  • ‘El pacte del temps: per uns horaris més igualitaris, saludables i eficients al tercer sector’, amb Xavier Peralta, responsable de la Secretaria Tècnica del Pacte del Temps de Barcelona.
  • ‘Estratègies per a la conciliació de les persones de l'entitat i les necessitats de la organització’, amb Andrea Balletbó de Tàndem Social.
  • ‘Com fer una campanya de captació amb pocs recursos’, amb Aina Serra de La Sembra.

Afegeix un comentari nou