Una mirada al sistema penal i penitenciari

F Pere Tarrés
 Font: Contando Estrellas
Les quatre sessions programades que es distribuiran entre aquest mes de maig i finals de tardor. Foto: Contando Estrellas
 Font: Flickr
Es proporcionaran eines i recursos a les persones que actuen com a voluntàries a les presons. Foto: Flickr

Una mirada al sistema penal i penitenciari

F Pere Tarrés

Resum: 

El seminari servirà per conèixer la forma d’acompanyar a les persones recluses en la seva reinserció social.

El proper dilluns 20 de maig es posa en marxa el seminari que porta per títol ‘Una mirada al sistema penitenciari’ que organitza Justícia i Pau amb el suport del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. A hores d’ara, les inscripcions encara són obertes per participar en les quatre sessions programades que es distribuiran entre aquest mes de maig i finals de tardor. Totes aquestes tindran lloc a la Parròquia de Sant Ildefons de Barcelona (Carrer Madrazo, 92).

De dues hores de durada per sessió, aquesta formació servirà per fer una exposició dels principals tretscaracterístics del sistema penal a Catalunya i la realitat als centres penitenciaris catalans. També servirà per conèixer la forma d’acompanyar a les persones recluses en la seva reinserció social. comptarà amb les intervencions de membres de l’equip tècnic de Justícia i Pau, així com de membres del voluntariat de l’entitat que fa tasques d’acompanyament i formació als centres penitenciaris catalans.

L’objectiu principal de cada una de les formacions distribuïdes al llarg de tot el seminari, de caràcter totalment integral, és proporcionar les eines necessàries i els recursos pertinents a les persones que actuen com a voluntàries de Justícia i Pau a les presons. Tot i així, estan obertes a tot el voluntariat o equips tècnics d’altres entitats i també a qualsevol persona que mostri interès o inquietud tant pel món penitenciari com de la reinserció.

Afegeix un comentari nou