Vols donar suport als propòsits del Casal dels Infants per al 2017?

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Vols donar suport als propòsits del Casal dels Infants per al 2017?

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

L’associació demana que empreses, ciutadania i administració s’impliquin en l’objectiu d’aconseguir la igualtat d’oportunitats.

El Casal dels Infants ha engegat la campanya #PropòsitCasal per animar empreses solidàries, administracions i ciutadania a fer aportacions econòmiques per complir amb els objectius del 2017.

Al web El teu propòsit s’enumeren els desitjos de cara a l’any vinent –riure més amb els amics, confiar més en mi, llegir més, estar prop de la família, fer esport, sortir més a la muntanya, aprofitar les oportunitats, apuntar-me al taller de dibuix i viatjar. Sota l’explicació de cada propòsit es troba un apartat dedicat a les contribucions.

Les col·laboracions serviran per costejar les llars tutelades pel Casal, les assessories d’orientació integral a famílies en vulnerabilitat, les classes de reforç, o els espais on els nens i les nenes poden fer els deures i relacionar-se un cop acaben l’escola.

“Hem de combatre decididament el fracàs i l’absentisme escolar, invertir més en l’educació dels 0 als 6 anys i en espais perquè les famílies participin en el procés d’aprenentatge dels seus fills”, s’explica al web de la iniciativa.

El vídeo que el Casal ha publicat aquest Nadal mostra la llista de metes que afronta l’associació.

Afegeix un comentari nou