Vols participar al CodeMob?

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vols participar al CodeMob?

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Es tracta d'un projecte dissenyat per millorar l'adquisició de competències digitals en el marc dels telecentres europeus.

CodeMob és un projecte de Telecentre-Europe en col·laboració amb la Xarxa Punt TIC, Interface 3, Foundation for Community Network, Telecentar i Technical University of Dortmund. Compta amb el suport de la Unió Europea a través del programa Erasmus+, Key Action 2: Strategic Partnerships.

Aquest projecte ofereix un programa de formació en programació i ús dels dispositius mòbils de tres mesos de durada per a un grup de 20 persones dinamitzadores de telecentres. A Codemob podran participar-ne 5 procedents de cadascun del següents països: Bèlgica, Croàcia, Hongria i Espanya.

Els participants en el programa formatiu milloraran les seves competències i posteriorment formaran el usuaris i usuàries dels seus telecentres en aquestes matèries. És doncs una iniciativa de formació de persones formadores.

Els usuaris finals del projecte, als quals va també dirigit, són joves en situació d'atur que rebran una formació a nivell introductori. Es prioritzarà a aquells i aquelles joves que no estiguin cursant tampoc cap formació reglada. L'objectiu és aconseguir implicar com a mínim a 60 joves, 15 de cada un dels quatre països.

Algunes de les persones participants en el projecte podran assistir a una formació presencial de 5 dies de durada que tindrà lloc a Croàcia al mes de setemenbre.

Si treballes en un telecentre i t'interesa participar-hi pots respondre abans del 31 de gener aquesta enquesta, que servirà per conèixer la teva experiència dinamitzant i formant en matèria de programació i ús de mòbils, així com les teves necessitats d'aprenentatge i interessos específics.

Afegeix un comentari nou