Xarxanet organitza un nou cicle de webinars 2023/2024

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Xarxanet proposa deu webinars per a les entitats fins al juliol de 2024. Font: Xarxanet
Xarxanet proposa deu webinars per a les entitats fins al juliol de 2024. Font: Xarxanet

Xarxanet organitza un nou cicle de webinars 2023/2024

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Les entitats podran accedir a deu propostes formatives, fins al juliol de 2024, que versaran sobre una gran diversitat de temàtiques al voltant d'aspectes relacionats amb subvencions, voluntariat, organització interna o comunicació a les entitats.

El nou Cicle de Webinars 2023/2024, organitzat per Xarxanet, s'iniciarà el pròxim 17 d'octubre amb la primera de les deu propostes formatives programades fins al juliol de 2024. Els webinars comptaran amb la presència com a ponents de persones expertes del sector que proporcionaran eines i recursos útils destinats a entitats i persones voluntàries.

La finalitat d'aquest Cicle de Webinars és el de generar espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català. Les conferències seran en directe i les persones assistents podran interactuar i formular preguntes.

Calendari de webinars

Enguany el Cicle de Webinars disposa d'una gran varietat de temàtiques que abasta diversos àmbits, des de com atraure el voluntariat al jovent, com presentar-se a subvencions o exposar quines són les obligacions legals de les entitats sense ànim de lucre, fins a l'organització i gestió interna d'equips i projectes, la producció d'esvaniments o com les entitats poden esdevenir espais més segur, passant per consells per a les entitats per utilitzar el TikTok o fer un pòdcast, entre altres.

Les persones interessades a accedir als webinars organitzats per Xarxanet, hauran d'inscriure's, a través del formulari, de manera gratuïta. Aquest és el calendari de propostes programades en el Cicle de Webinarts 2023/2024 organitzat per Xarxanet.

17 d'octubre, a les 18 hores. A càrrec de Marta Toro, sociòloga i tècnica de voluntariat de l'entitat AFEV.

22 de novembre, a les 18 h. A càrrec de Mireia Cirera Hidalgo, consultora, avaluadora i docent. Col·labora amb CAF gestió en l’àrea tècnica de subvencions, en fons europeus i com a formadora.

19 de desembre, a les 18 h. A càrrec de Montse Agudo, responsable del Servei Jurídic de Suport Tercer Sector.

16 de gener de 2024, a les 18 h. A càrrec de Ferran Crespo, formador de l'Escola de Formació de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

20 de febrer de 2024 a les 18 h. A càrrec de l'equip de producció de LaviniaNext.

19 de març de 2024, a les 18 h. A càrrec d'Alejandra Sánchez, periodista a la cooperativa tecnològica Colectic i redactora a xarxanet.org. Creadora del projecte 'Onada Feminista'.

16 d'abril de 2024, a les 18 h. A càrrec de Long Li, creador de continguts a les xarxes socials.

21 de maig de 2024, a les 18 hores. A càrrec de Fabricio Busi, director de l’àrea de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés.

18 de juny de 2024, a les 18 hores. A càrrec d'Eduardo Izquierdo, responsable del Servei Laboral i d’Igualtat de Suport Tercer Sector.

16 de juliol de 2024, a les 18 h. A càrrec de Sandra Ceballos, coordinadora de relacions de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Secció especial al portal

Aquelles persones que no tinguin disponibilitat per assistir a algun dels webinars o vulguin visualitzar-los de nou, ho podran fer a través de la nostra secció especial, on els trobaran penjats.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet via correu electrònic.

Afegeix un comentari nou