Actuem!, el teatre com a eina de reflexió per a la transformació social

ImpactaT Intervencions Teatrals
Autor/a: 
ImpactaT, Intervencions Teatrals
 Font:
Font:

Actuem!, el teatre com a eina de reflexió per a la transformació social

Autor/a: 
ImpactaT, Intervencions Teatrals
ImpactaT Intervencions Teatrals

Resum: 

L’entitat ImpactaT, Intervencions Teatrals, amb el suport de la Fundació La Roda, torna a posar en marxa i per 11è any consecutiu el projecte Actuem! de teatre social per a joves.

El projecte, que vol impulsar el teatre com a eina de reflexió per a la transformació social, es farà a 4 poblacions: a Barcelona, als barris Poble-sec, Zona Franca, les Corts, el Raval, Sant Pere i Santa Caterina; a Sant Adrià de Besòs, al barri la Mina; a Sant Just Desvern, i a Montornès del Vallès.

Hi participaran prop de 150 joves d’entre 12 i 20 anys dividits en 10 grups. Fins al mes de maig del 2017, assistiran setmanalment a tallers de teatre social. Durant el procés d'aprenentatge i d'experimentació de les tècniques de teatre social, cada grup anirà muntant una peça breu de teatre, en què es reflectirà la reflexió dels joves sobre determinats conflictes i temes i tota la seva creativitat.

Al final del mes de maig, aquestes obres es presentaran a la 10a edició de Deslimita’m, la trobada que cada any ha reunit al teatre BARTS de Barcelona tots els joves que han participat a Actuem!.

Actuem!, l’únic projecte d’aquestes característiques a Catalunya, té com a objectiu aportar als joves eines i estratègies per a la resolució de conflictes, per a la reflexió i per a la transformació social.

Hi col·laboren la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social “la Caixa”, la Fundació SGAE, BARTS i el Teatre Nacional de Catalunya.

Afegeix un comentari nou