Ajuda'ns a millorar xarxanet.org i guanya una panera solidària!

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ajuda'ns a millorar xarxanet.org i guanya una panera solidària!

F Pere Tarrés

Resum: 

A xarxanet.org volem saber l'opinió de la gent que ens llegeix per tal de continuar millorant el portal. Només per col·laborar i omplir el qüestionari entrareu en el sorteig de 2 lots solidaris de la Fundació Grup Tercer Món Mataró.

Per tal de continuar millorant, xarxanet.org vol saber la teva opinió i les teves necessitats respecte el món de les associacions i el voluntariat. Col·labora i dóna la teva opinió omplint aquest breu qüestionari!

Fes el qüestionari!

Guanya un lot solidari!

Pel sol fet d'omplir el qüestionari entraràs en el sorteig de 2 lots solidaris de la Fundació Grup Tercer Món Mataró. El sorteig es realitzarà el dia 18 de novembre i es comunicarà a les persones guanyadores a través de correu electrònic.

Què és xarxanet.org?

xarxanet.org és un projecte web gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya. És un projecte impulsat per la Direcció General de Treball, Afers Socials i Famílies.

El web informa sobre l’actualitat del món de les entitats i el voluntariat, ofereix recursos, convocatòries de finançament i serveis d’assessorament a les entitats. És el punt de trobada del món associatiu i el voluntariat català.


Nota sobre el qüestionari:

Es garanteix l'anonimat i el secret de les respostes tot respectant el secret estadístic i la protecció de dades personals.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou