El teixit associatiu català tindrà el seu ‘Polònia’

F Pere Tarrés
 Font: Minoria Absoluta
A hores d'ara, el programa encara no té nom definit i les entitats poden proposar-ne
 Font: Minoria Absoluta
En les sortides amb autocar dels esplais i els caus es podran visualitzar els programes
 Font: Minoria Absoluta
Des de Minoria Absoluta es treballa sense treva per al nou projecte

El teixit associatiu català tindrà el seu ‘Polònia’

F Pere Tarrés

Resum: 

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals confirma que durant l’estiu s’emetrà setmanalment un programa d’humor amb les entitats com a protagonistes.

El tercer sector català tindrà, per fi, el ressò mediàtic que tantes vegades s’havia reclamat des del teixit associatiu català. Entrarà a les llars de tot Catalunya per la porta gran, amb un programa setmanal d’humor que s’emetrà a TV3 durant tot l’estiu. L’espai vol reivindicar la tasca incasable de les entitats del país i donar veu a totes aquelles persones que, cada dia, treballen per construir un món millor. La CCMA ha encarregat a Minoria Absoluta la producció d’aquest programa, que iniciarà la seva emissió el dilluns 25 de juny després del TN vespre.

A dia d’avui, el programa encara no té definit el nom i TV3 ha contactat amb Xarxanet, la web de referència del sector, per posar a disposició de les entitats i associacions de Catalunya un correu electrònic oferint la possibilitat de proposar títols fins el proper 31 de gener. Al mateix temps, des de la productora s’ha obert un càsting d’actors i actrius per formar part d’aquest espai d’humor, en el qual es valorarà que siguin persones que actualment participin voluntàriament en algun projecte del tercer sector. En total, la cadena preveu una emissió de 12 programes, que s’allargaran fins al 10 de setembre de 2018.

Des de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya s’han mostrat molt satisfets amb la iniciativa i afirmen que “és un orgull que la televisió pública catalana aposti per aquelles persones que, des del silenci, posen el seu gra de sorra per fer un país encara millor”. En aquesta línia, des de TV3 s'ha volgut posar èmfasi en el compromís de la cadena amb les entitats catalanes “està clar que hem d’estar al costat de la societat i el teixit associatiu n’és el màxim exponent”. Des d’avui, la CCMA posa a disposició dels telespectadors i telespectadores una web en què s’aniran mostrant totes les novetats del programa.

Afegeix un comentari nou