Els lots de Nadal són un dret adquirit dels treballadors

Femarec
Autor/a: 
Femarec
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Els lots de Nadal són un dret adquirit dels treballadors

Autor/a: 
Femarec
Femarec

Resum: 

El Tribunal Suprem ha dictat una sentència que diu que el lot de Nadal és un dret adquirit dels treballadors i considera que la situació econòmica no és motiu per eliminar el lot de Nadal.

Recentment el Tribunal Suprem ha dictat una sentència que diu que el lot de Nadal és un dret adquirit de treballadors i treballadores sempre que aquests l’haguessin rebut de manera continuada.

Aquesta sentència crea jurisprudència i considera que la situació econòmica no és motiu per eliminar el lot de Nadal. L’argument que utilitza diu que és una concessió de caràcter col·lectiu que s’ha de respectar sempre que hagi sigut un benefici mantingut en el temps i que la seva eliminació s’ha de fer de forma negociada amb els treballadors i mai de manera unilateral.

Arran de la crisi econòmica dels últims anys moltes empreses van eliminar el lot de Nadal que donaven als seus treballadors però ara ho hauran de tornar a fer. Tot això ha sorgit arrel del cas d’una empresa que els va eliminar després de fusionar-se amb una altra companyia.

Des de fa molts anys, Femarec realitza Lots de Nadal per a empreses que van molt més enllà dels clàssics obsequis nadalencs. Els lots de Femarec tenen un valor afegit, estan fets pels treballadors del seu Centre Especial de Treball que s’encarreguen de fer una presentació original a partir d’una selecció de productes de gran qualitat. Aquests assortiments estan fets a mida segons el tipus de pressupost que té l’empresa que els sol·licita.

Una gran oportunitat perquè les empreses regalin productes de qualitat als seus treballadors amb el valor afegit d'ajudar a la integració sociolaboral de persones amb disCapacitat. Una forma de reforçar la imatge de la teva empresa a través d’un acte de Responsabilitat Social Corporativa.

Per rebre més informació sobre els Lots de Nadal de Femarec o fer comandes, truca al 93 303 65 00 o escriu un mail a lotsnadal@femarec.cat

Afegeix un comentari nou