Els Premis migranodearena.org obren el període d'inscripció de candidatures solidàries

migranodearena.org
Autor/a: 
migranodearena.org
Web Premis migranodearena.org Font: migranodearena.org
Web dels Premis migranodearena.org
Candidaturas Premios migranodearena Font: migranodearena.org
Candidaturas a los Premios migranodearena.org

Els Premis migranodearena.org obren el període d'inscripció de candidatures solidàries

Autor/a: 
migranodearena.org
migranodearena.org

Resum: 

ONG, empreses i persones ja poden pujar les candidatures de les seves campanyes de crowdfunding a través de la nova web dels Premis migranodearena.org que, com a novetat, permet que els guanyadors es decideixin per votació popular online.

La plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org obre la convocatòria de participació als Premis migranodearena.org. Aquest any, la novetat principal és que les persones, les ONG i les empreses que vulguin optar a rebre el premi, hauran de pujar la seva candidatura a través del portal https://premios.migranodearena.org i hauran d'aconseguir el màxim de vots al seu favor per proclamar-se guanyadors. Els guardonats de la VI edició dels Premis migranodearena.org es desvetllaran en un acte de lliurament de premis que tindrà lloc el dia 2 de novembre de 2017 al CosmoCaixa de Barcelona. En aquesta edició es premiaran campanyes de crowdfunding exitoses creades i liderades al llarg de l'any 2016.

Els Premis migranodearena.org, que es van crear l'any 2011 amb l'objectiu de reconèixer i premiar les campanyes de crowdfunding solidàries més destacades de l'any anterior, compten amb tres categories:

  • Premi a la "persona més solidària": persona o grup de persones que hagi liderat una campanya de crowdfunding reeixida a migranodearena.org.
  • Premi a la "ONG més activa": ONG, fundació, associació o cooperativa sense ànim de lucre que hagi liderat un repte solidari per finançar un projecte de l'organització i que hagi sabut promocionar la seva repte solidari a través d'una bona estratègia de captació de fons i de comunicació.
  • Premi a la "Empresa més compromesa": empresa que hagi impulsat una campanya de crowdfunding reeixida a migranodearena.org. Pot ser una campanya liderada per la mateixa empresa o pels seus empleats.

Les persones, ONG o empreses que vulguin participar tenen temps fins al dia 27 de setembre per presentar les seves candidatures a través del portal https://premios.migranodearena.org. El període de votació de candidatures en línia finalitzarà el 19 d'octubre a les 24:00 h. Es recomana a les candidatures que es presentin que, per aconseguir el màxim nombre de vots, el comparteixin en xarxes socials o altres canals de comunicació usant el hashtag #PremiosMGDA.

Els Premis migranodearena.org estan organitzats per Fundación real dreams, entitat creadora de la plataforma de crowdfunding social i solidari migranodearena.org.

Afegeix un comentari nou