Jornada sobre la Llei de voluntariat i foment de l’associacionisme

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Jornada sobre la Llei de voluntariat i foment de l’associacionisme

F Pere Tarrés

Resum: 

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària té prevista la programació d’una sèrie de jornades arreu de Catalunya per la Llei i difondre’n el contingut, especialment a les entitats i als ens locals.

La primera d’aquestes jornades és la que es celebrarà, al Palau Centelles de Barcelona, el proper 10 de desembre i que s’emmarcarà en la celebració del Dia Internacional del Voluntariat. Properament també es programaran jornades a les demarcacions de Tarragona, Terres de l’Ebre, Girona i Lleida.

S’ha considerat important realitzar en dues sessions la presentació de la Llei. Una especialment dirigida als ens locals i l’altra dirigida principalment a les entitats.

Inscripcions per a ens locals (Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions):

Per al món local l’horari de la jornada serà el dia 10 de desembre de 12h a 14h. Aquelles persones que desitgin assistir-hi han d’emplenar el formulari d’inscripció.

Inscripcions per a entitats:

Per a les entitats, l’horari de la jornada serà el dia 10 de desembre de 17h a 19h. Aquelles persones que desitgin assistir-hi han d’emplenar el formulari d’inscripció.

En ambdós casos l’aforament és limitat i cal formalitzar la inscripció prèvia. Es confirmarà la plaça.

Més informació

Afegeix un comentari nou