‘Llibertat. Som República’ omplirà el carrer Marina de Barcelona

F Pere Tarrés
‘Llibertat. Som República’  Font: Òmnium Cultural
El recorregut partirà de la cruïlla del carrer Marina amb el carrer Pujades i anirà baixant fins a l’avinguda Icària
 Font: Jordi Calvís
ANC i Òmnium demanem una manifestació “radicalment pacífica i no violenta” on tothom hi participi amb un llaç groc

‘Llibertat. Som República’ omplirà el carrer Marina de Barcelona

F Pere Tarrés

Resum: 

La manifestació s’iniciarà a les 17.00 hores i pretén ser el punt culminant de “la setmana de la llibertat”.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, per mitjà dels seus vicepresidents, Agustí Alcoberro i Marcel Mauri, han presentat els detalls tècnics i logístics de la manifestació que tindrà lloc aquest dissabte 11 de novembre a la ciutat de Barcelona i que portarà per lema ‘Llibertat. Som República’. L’acte s’iniciarà a les 17.00 hores i pretén ser el punt culminant de “la setmana de la llibertat”, tal i com l’han batejat les pròpies entitats.

El recorregut partirà de la cruïlla del carrer Marina amb el carrer Pujades i anirà baixant fins a l’avinguda Icària, lloc on hi haurà els escenaris i on està previst que s’hi facin els parlaments i també alguna actuació musical. La primera línia de la manifestació estarà encapçalada per familiars, amics i amigues dels presos i preses polítics, i dels membres del govern que actualment es troben a Bèlgica.

A dia d’avui, s’ha contractat gairebé 600 autobusos que gent d’arreu de Catalunya omplirà per participar de la reivindicació, una xifra que s’espera que augmenti durant les properes hores i dies. ANC i Òmnium demanem una manifestació “radicalment pacífica i no violenta” on tothom hi participi amb un llaç groc, símbol de la tristesa que genera la prohibició de llibertat de tots els presos i preses polítiques que actualment es troben empresonades per part de la justícia espanyola.

Afegeix un comentari nou