Nit de gala per commemorar el 35è aniversari de la Fundació Ave Maria

Fundació Ave Maria
Nit de gala per commemorar el 35è aniversari de la Fundació Ave Maria Font: Fundació Ave Maria
Sopar de gala per a celebrar que la Fundació fa 35 anys. Font: Fundació Ave Maria

Nit de gala per commemorar el 35è aniversari de la Fundació Ave Maria

Fundació Ave Maria

Resum: 

Més de 250 persones van assistir a la vetllada de celebració de l’aniversari de la Fundació Ave Maria a l’Hotel Dolce Sitges.

La Fundació Ave Maria va celebrar el 30 de setembre el seu 35è aniversari en multitudinari sopar de celebració. Amb més de tres dècades d’història, l’entitat va commemorar aquesta data tan significativa amb un acte d’agraïment a totes les persones que han ajudat a fer créixer a la Fundació durant tots aquests anys. L’Hotel Dolce Sitges va acollir aquesta festa amb un sopar per 265 persones.

La vetllada va començar al vespre amb un còctel al jardí, preparat per l'alumnat de l’Institut Joan Ramon Benaprès. En aquest mateix espai s'hi havia instal·lat un photocall perquè totes les persones s’emportessin un record d’aquest dia. Així mateix, es van regalar 'totebags' amb bosses aromàtiques elaborades per les voluntàries de la Fundació.

Cap a les nou de la nit i amb les primeres notes musicals de l’Escola de Grallers de Sitges, va començar el sopar. L’esdeveniment va ser conduït pel presentador de Ràdio Sitges, Ramon Hernàndez, que es va encarregar de donar la benvinguda als convidats i convidades i donar peu als primers actes del sopar.

Després de la presentació, es van dur a terme els parlaments de les autoritats que hi van assistir. En primer lloc, el president de la Fundació Ave Maria, Julio Molinario, va agrair la presència de tothom. Posteriorment, van parlar l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell; la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo; i la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau. Finalment, de nou, Julio Molinario va fer un discurs on va repassar el paper de la Fundació en els seus trenta-cinc anys d’història.

Amb la fi dels parlaments, va començar el sopar mentre es reproduïa un vídeo amb imatges dels residents de la Fundació, amb una part inicial en la qual es veien imatges de l’edifici de la Vil·la Havemann el 1987, any de la posada en marxa de la Fundació Ave Maria.

Per finalitzar el sopar, el director general de l'entitat, Jordi Cerezuela i novament Julio Molinario, van donar les gràcies a les persones que havien assistit. A més, van agrair el suport de les persones treballadores i voluntàries per poder ajudar als veritables protagonistes de l’entitat, els i les usuàries de la Fundació.

La cloenda va venir de la mà de les ballarines de SitgesCreart amb un tast de l’espectacle 'Homenatge', que va donar pas a la DJ Nuria Scarp, que va posar punt final a la festa amb una sessió de música novament a l'espai exterior.

La Fundació Ave Maria vol agraïr de nou a totes les persones que han acompanyat l'entitat al llarg d'aquests trenta-cinc anys i que han fet possible una celebració com aquesta.

Afegeix un comentari nou