Nova edició del Concurs de Fotografies Solidàries

Coordinadora d'ONG Solidàries
Autor/a: 
Sònia Cervià
 Font:
Font:

Nova edició del Concurs de Fotografies Solidàries

Autor/a: 
Sònia Cervià
Coordinadora d'ONG Solidàries

Resum: 

Un any més, i ja en són nou, arriba el concurs de Fotografies Solidàries que organitza el Servei Municipal de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Girona.

Les fotografies han de tenir voluntat sensibilitzadora en desigualtats nord-sud, interculturalitat, el paper de la dona en els països empobrits i les condicions de vida, en aquests països. La imatge escollida s'utilitzarà per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional i projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de l’any 2017.

Les fotografies han de ser originals i inèdites, per tant, no han d’haver estat premiades en altres concursos. Hi podran participar totes les persones majors de 18 anys, amb un màxim de 3 fotografies -blanc i negre o color-. El termini per fer-ho finalitza el 31 de març.

El premi per a la millor fotografia són 800 euros (680, sense impostos), repartits en 200 per a comprar material fotogràfic i 200 més per a comprar productes de comerç just, en establiments de la ciutat de Girona, i 280, en efectiu.

Bases

Afegeix un comentari nou