Noves oportunitats de mobilitat internacional: SVE, cursos i intercanvis

Fundació Catalunya Voluntària
Autor/a: 
Fundació Catalunya Voluntària
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Noves oportunitats de mobilitat internacional: SVE, cursos i intercanvis

Autor/a: 
Fundació Catalunya Voluntària
Fundació Catalunya Voluntària

Resum: 

La Fundació Catalunya Voluntària ofereix noves oportunitats de movilitat a l'estranger.

Des de la Fundació Catalunya Voluntària s'ofereixen noves oportunitats de SVE, intercanvis juvenils i cursos de formació:

  • Dare to Care: Servei Voluntari Europeu - 1 voluntari/a. Del 3 de gener 2017 al 21 de desembre 2017 (12 mesos) a Marijampole, Lituània. El/la voluntari/a treballarà en una casa d’acollida per a nens i adolescents, ajudant-los en les seves activitats diàries. També tindrà la possibilitat d’organitzar esdeveniments i tallers, així com proposar les seves idees i iniciatives.

  • Sighisoara Multilingva: Servei Voluntari Europeu -2 voluntaris/ies. De l’1 de març al 15 d’octubre de 2017 (7 mesos i mig) a Sighisoara, Romania. Projecte que té com a objectiu principal el que els voluntaris/es organitzin cursos interactius d’idiomes, tant en anglès com en castellà, pels joves de Sighisoara.

  • A.N.T.Y.G.O.N.E. on Tour: Intercanvi Juvenil - 4 participants i 1 cap de grup. Del 12 al 21 de desembre 2016 a Portalegre, Portugal. Promoure el diàleg intercultural a través de l’educació no formal, el teatre i la improvització, i, per augmentar les futures perspectives de treball i mobilitat internacional dels joves participants.

  • Understanding and Working with Conflict 2017: Formació per a formadors - De l’11 al 18 de març de 2017 a Vilanova i la Geltrú. El curs aspira a que els/les participants siguin capaços d’assumir un paper més actiu en les seves comunitats, liderant processos participatius i de formació basats en el respecte, la comunicació i l’aprenentatge intercultural.

Per a més informació podeu contactar amb Fundació Catalunya Voluntària enviant un email a: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat o trucant al: 93 412 44 93.

Afegeix un comentari nou