Obert el termini d’inscripció dels Premis Fundació Secretariat Gitano 2018

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a: 
Dani Gallart
La Fundació Secretariat Gitano lluita per a la inclusió social del poble gitano. Font: FSG Font: Font: FSG
La Fundació Secretariat Gitano lluita per a la inclusió social del poble gitano. Font: FSG
Guardonats de la darrera edició. Font: FSG Font: Font: FSG
Guardonats de la darrera edició. Font: FSG.
La fundació porta més de 30 anys treballant per millorar la vida de milers de persones gitanes. Font: FSG. Font: Font: FSG
La fundació porta més de 30 anys treballant per millorar la vida de milers de persones gitanes. Font: FSG. Font: Font: FSG

Obert el termini d’inscripció dels Premis Fundació Secretariat Gitano 2018

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Aquests premis reconeixen el compromís i l’esforç de persones, entitats, empreses, institucions i iniciatives que ajuden a canviar la vida de les persones gitanes més vulnerables i en risc d’exclusió social.

Fins el 23 de novembre està obert el termini d’inscripció als Premis Fundació Secretariat Gitano 2018, organitzats per laLa Fundació Secretariat Gitano (FSG) és una entitat social intercultural sense ànim de lucre que dona serveis pel desenvolupament de la comunitat gitana a l’estat espanyol i en l’àmbit europeu.

Amb més de 30 anys d’experiència, els seus programes es centren en l’educació i l’ocupació per aconseguir una inclusió social per a totes les famílies gitanes.

A més, també treballen en altres àmbits com la salut, l’habitatge, la dona i la pobresa infantil, sense deixar de banda la incidència política per lluitar contra la discriminació, la sensibilització i la defensa de drets.

i conten amb cinc categories diferents: empresa transformadora, solidaritat amb ‘G’, comunica amb consciència, educació és futur i categoria individual.

A l’edició del 2017 els guardonats van ser la Conselleria d’Educació de la Junta de Castella i Lleó, Canal Sur Ràdio i Televisió, Jesús Salinas Català, mestre i membre fundador d’Ensenyants amb Gitanos, l’intergrup contra el racisme i en defensa de la diversitat (ARDI) del Parlament Europeu i Juan de Dios Ramírez Heredia, polític, advocat i periodista.

En l’edició d’enguany, el jurat està format per experts i expertes de diferents àmbits polítics, socials, culturals i empresarials a més d’un representant del Patronat de la Fundació Secretariat Gitano. A les bases 2018, trobaràs tota la informació dels premis.

Afegeix un comentari nou