Obert el termini per presentar candidatures a la 25a Ensenya d’Or de la FEEC

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Jordi Pons rebent la Ensenya d'Or de la FEEC. Imatge de la FEEC.  Font: FEEC
Jordi Pons rebent la Ensenya d'Or de la FEEC. Imatge de la FEEC.
L'ensenya d'or de la FEEC s'entrega durant la festa anual de la FEEC. Imatge de la FEEC.  Font: FEEC
L'ensenya d'or de la FEEC s'entrega durant la festa anual de la FEEC. Imatge de la FEEC.
La FEEC és la federació que aglutina els centres excursionistes del país. Imatge de Roger Sanjaume. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0 Font: Roger Sanjaume. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0
La FEEC és la federació que aglutina els centres excursionistes del país. Imatge de Roger Sanjaume. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0

Obert el termini per presentar candidatures a la 25a Ensenya d’Or de la FEEC

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

Les candidatures es poden presentar fins a finals d’octubre. La FEEC fa una crida a presentar candidatures femenines.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, coneguda com la FEEC, ha obert la seva convocatòria anual per rebre candidatures que hagin de tenir l’ensenya d’or de l’entitat. El període per rebre aquestes candidatures està obert del 22 de juliol fins al 31 d’octubre.

Les propostes les poden presentar les entitats federades a la FEEC, la junta directiva de la FEEC, el Consell General de la FEEC i les diferents vegueries de la FEEC. Cada candidatura necessita el màxim d’informació possible, amb una breu justificació pel qual es mereix l’Ensenya d’Or de la FEEC i un historial de la trajectòria realitzada.

Poden rebre els guardons, persones o col.lectiu de persones. Pot passar que el guardó es quedi desert. Els factors per rebre l’ensenya d’or, poden ser els següents:

  • La realització d’activitats.
  • La col·laboració en òrgans federatius.
  • Haver estat directiu o directiva de la Federació.
  • Haver estat col·laborador d’entitat de la FEEC.

Les propostes de persones i col·lectius que poden guanyar el guardó, es poden fer arribar mitjançant aquest formulari. Aquest formulari s’ha d’enviar al correu electrònic entitats@feec.cat, abans del 31 d’octubre del 2020. El guardó és lliurarà a la festa anual de la FEEC del 2020. Aquesta festa estarà marcada per la celebració del centenari de la federació i es farà si les autoritats sanitàries ho permeten.

Durant aquestes vint-i-quatre edicions, alguns dels guardonats hansigut: Josep Escartí i Escobar, Doctor Aguadé, Joan Rodés, Ramon Farré o Agustí Jolís. L’única dona que ha guanyat l’Ensenya d’Or ha sigut la Maria Antònia Simó. La FEEC anima a presentar candidatures femenines per guanyar l’Ensenya d’Or. A nivell d’entitats, l’Ensenya d’Or es va lliurar al Servei General d’Informació de la Muntanya, als membres del grup Terra i Mar de Sabadell i al GAM del C. Muntanyenc Barcelonès.

Afegeix un comentari nou