SVE i cursos de formació per aquest octubre i novembre

Fundació Catalunya Voluntària
Autor/a: 
Fundació Catalunya Voluntària

SVE i cursos de formació per aquest octubre i novembre

Autor/a: 
Fundació Catalunya Voluntària
Fundació Catalunya Voluntària

Resum: 

La Fundació Catalunya Voluntària ofereix un gran ventall d'alternatives per aquesta tardor.

Des de la Fundació Catalunya Voluntària ofereixen noves oportunitats de projectes SVE ja aprovats i que començaran a l'octubre i novembre:

  • Poland4All –1 voluntari/a. De l’1 d’octubre de 2016 al 30 de setembre de 2017 (12 mesos) a Bytów, Polònia. El projecte ‘Poland4All’ a Bytów, és un projecte molt atractiu per a persones aventureres, sense por, arriscades i amb ganes de viure una experiència única, apartada de la gran ciutat i residint en una petita població amb poques oportunitats d’oci i llocs per a passar les estones lliures.
  • Volunteer for Change – 1 voluntari/a. Del 10 d’octubre de 2016 al 9 d’agost de 2017 (10 mesos) a Flaxley, Regne Unit. El projecte “Volunteer for Change”, que arriba aquest any a la seva novena edició, preveu una gran varietat d’activitats: des de la jardineria, la comercialització de productes orgànics i tasques de cuina, fins a l’administració del Centre, el teatre i l’organització d’esdeveniments interculturals, entre moltes més.
  • Volunteering For Peace –1 voluntari/a. De l’1 de novembre 2016 al 31 de juliol 2017 (9 mesos) a Ankara, Turquia. El/la voluntari/a estarà involucrat activament en el projecte bilateral entre Espanya i Turquia “Volunteering for Peace”, que té com a objectiu principal promoure la construcció de col·laboracions de Catalunya, de la Unió Europea i dels països de la zona EuroMed.

A més, també tenen places en cursos de formació:

  • Youth Empowerment for Change– 2 participants. Del 8 al 16 d’octubre de 2016 a Dilijan, Armènia. Per entendre les lògiques de les teories de canvi i de transformació social i explorar el concepte d’apoderament juvenil.
  • How we coach – 2 participants. Del 19 al 26 de novembre de 2016 a Lodz, Polònia. El curs té com a objectiu millorar la coordinació i acollida de projectes SVE a llarg termini introduint la metodologia del “coaching”.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres enviant un email a: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat o trucant al: 93 412 44 93

Afegeix un comentari nou