Presentació de comunicacions i pòsters al 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya
Autor/a: 
CEESC
Presentació de comunicacions i pòsters al 5èCSSBE Font: CSSBE
Cartell del 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. Font: CEESC

Presentació de comunicacions i pòsters al 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

Autor/a: 
CEESC
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya

Resum: 

Ja es poden presentar comunicacions i pòsters per al 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que se celebrarà a Barcelona, el 27 i el 28 de maig de 2024.

Els dies 27 i 28 de maig de 2024 tindrà lloc el 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, sota el lema 'NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social', i en un espai incomparable de Barcelona, el Teatre Lliure de Montjuïc. La sessió es vol configurar com un espai de pensament en la intervenció social, que alhora reivindiqui els recursos necessaris a les administracions competents, interpel·li els professionals a mantenir actualitzada la mirada crítica al conjunt del propi sistema.

Des del diferents Comitès del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) s’està preparant un programa atractiu, interessant i que sigui capaç d'oferir els punts de vista de les quatre professions implicades (educació social, psicologia, treball social i pedagogia) i permeti obrir i pensar en noves maneres de transitar pels marges de la intervenció social.

Per a donar el tret de sortida al congrés, l'organització posa en marxa un concurs de comunicacions i pòsters que tinguin a veure amb experiències, projectes, recerques o intercanvis en relació amb la temàtica i l’àmbit social dels Serveis Socials, tant Bàsics com Especialitzats i que guardin relació amb una d’aquestes àrees temàtiques:

  • Intervenció preventiva o reactiva: perspectiva comunitària
  • Impacte digitalització (en l’atenció social, joves i famílies, gent gran)
  • Interrelació dels serveis que atenen les persones en el procés d’atenció
  • Participació activa de les persones en els seus processos de millora als serveis socials bàsics i especialitzats

La data límit per a enviar els materials és el 31 de març de 2024. Un cop rebudes les propostes se’n farà una selecció i el repartiment equitatiu a les diferents taules de Comunicacions o en l’espai de Pòsters, i es comunicarà per escrit l’acceptació o la declinació de la propostes en un termini aproximat d’un mes des de la data límit d’entrega. Seguidament, l'organització es posarà en contacte amb les persones responsables dels treballs seleccionats i se'ls proporcionarà el contacte d’una persona del Comitè Científic per tal de preparar la presentació conjuntament amb la resta de persones seleccionades a cada espai.

Els autors i autores de les comunicacions i pòsters seleccionats s’hauran d’inscriure obligatòriament al 5è CSSBE, i, les comunicacions tindran una reducció del 50% en el preu de la inscripció.

Més informació.

Afegeix un comentari nou