Propostes per a un Nadal Cultural

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Propostes per a un Nadal Cultural

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Pessebres, pastorets, fires de Santa Llúcia, el Conte de Nadal, La Pasió Solidària... No deixaran temps per a l'avorriment durant les festes nadalenques.

  • Fires de Santa Llúcia que no et pots perdre!: les fires nadalenques més populars han aterrat als municipis catalans aquests dies. Parades de venda d’articles de decoració de Nadal, activitats infantils, exhibicions musicals, diorames, degustació de torrons, ...
  • Teatre Solidari: “Conte de Nadal” (20 de desembre 2015): el grup de teatre Sant Isidre posarà en escena el clàssic de Charles Dickens "Conte de Nadal". L´obra mostra l´evolució del malhumorat i rondinaire sr. Scrooge, qui rep la visita de l´esperit dels Nadals passats, presents i futurs, arrossegant-lo per un viatge arran del qual la seva vida es veurà transformada sobtadament. Aquest és un acte solidari que té com a objectiu recaptar joguines per per a una entitat del barri que treballa amb nens i nenes amb dificultats socioeconòmiques. L’entrada té un preu de 3€ o bé una joguina nova. La sessió començarà a les 19h al Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx, al c/Riera Blanca, 1, Barcelona.
  • Regala “Passió Solidària”: aquest Nadal fes un regal solidari: una fantástica excursió cultural que a més a més ajudarà a lluitar contra la pobresa. Perquè assistint a La Passió d’Esparreguera esteu aportant també un donatiu per als projectes solidaris de Mans Unides, alhora que gaudiu d’un espectacle, patrimoni de la nostra cultura.

Afegeix un comentari nou