Propostes per a un Nadal Participatiu

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Propostes per a un Nadal Participatiu

Ravalnet

Resum: 

El Nadal és un bon moment per ser compartit amb altres i, perquè no?, per participar també fent activitats conjuntes. Algunes idees...

1. Participa en campanyes de recollida de joguines

A més de donar joguines perquè cap infant es quedi sense somriure aquest Nadal hi ha altres maneres de participar en aquests actes solidaris. Informa't sobre quines iniciatives es fan a prop teu i ofereix-te per fer la recollida, la classificació, el lliurament i d'altres tasques organitzatives.

2. Aprèn a fer artesania participant en tallers

Per un Nadal menys consumista, hi ha molts tallers als quals pots assistir per aprendre a fer servir les teves mans en tot tipus de creacions. Menjar, decoració, objectes per regalar... fes-ho tu mateix o tu mateixa!

3. Acompanya gent gran que es troba sola

Amb més sentit que mai, oferir la teva companyia a persones grans en situació de solitud no desitjada és und els millors regals que es pot fet. Participa com a voluntari o voluntària a les campanyes que organitzen algunes entitats.

4. Organitza esdeveniments culturals i assisteix a d'altres que es facin

Les dates nadalenques són també un moment molt escaient per organitzar i assistir a actes culturals, aprofitant els dies de festa i l'àmplia oferta que acostuma a haver-hi: gales benèfiques, concerts corals i de tot tipus, circ, teatre, dansa, exposicions... I sense oblidar-nos que també moltes poblacions i comunitats organitzen festes d'hivern i per celebrar el nou solstici.

5. Fes guarniments de Nadal

Participa decorant la teva entitat o la teva comunitat amb altres persones per gaudir de les festes amb una bona ambientació.

Afegeix un comentari nou