10 eines ideals pel Facebook

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

10 eines ideals pel Facebook

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Les eines de Facebook poden ajudar molt a les pàgines de les entitats. Aquesta recopilació pot anar molt bé per la vostra entitat.

Facebook és potser la xarxa social més referencial. Qualsevol persona que no conegui res sobre aquest món, ha sentit a parlar sobre Facebook. La majoria d'entitats disposen de pàgina d'admiradors perquè puguin anunciar les novetats i interactuar amb els socis o voluntaris.

Precisament disposar d'una bona pàgina d'admiradors és fonamental per la comunicació de l'entitat. Hi ha qui va començar amb un perfil, però ara mateix hi han recursos per convertir aquest perfil en una pàgina d'admiradors.

Una pàgina d'admiradors s'ha de mantenir constantment i a vegades necessitareu eines que us ajudin a fer-ho. Fa cosa d'una setmana, el blog “Marketing and Web” va publicar una entrada on referenciava 35 eines que us podien ajudar a l'hora de gestionar les pàgines d'admiradors.

A continuació us fem una acurada recopilació de les eines més interessants per les pàgines d'admiradors de les vostres entitats.

1.- Buffer

Buffer permet publicar continguts a l'hora quan hi ha més admiradors vostres connectats al Facebook. A part de publicar a Facebook, Buffer també permet publicar en altres xarxes socials.

2.- Fan of the Week

Aquesta eina és interessant per si voleu premiar els vostres seguidors d'alguna manera. Cada setmana podeu regalar una samarreta o un altre producte de marxandatge i així els vostres seguidors estaran contents!

3.- EasyPromos

EasyPromos és una de les millors eines per crear concursos. Els concursos poden anar molt bé per fidelitzar els vostres seguidors. Segur que algun o altre producte de marxandatge podeu oferir!

4.- PollDaddy

Amb PollDaddy podreu realitzar enquestes als vostres seguidors. Mitjançant aquestes enquestes podeu aconseguir informacions interessants.

5.- Hootsuite

Hootsuite és una de les grans eines pels Communitys Managers. Amb Hootsuite podreu gestionar les vostres xarxes socials. A Xarxanet Tecnologia vam fer un recurs molt interessant!

6. 48ers

Amb aquesta eina podreu trobar persones que parlen sobre una temàtica molt concreta. Imagineu el cas que voleu aconseguir arribar a més gent que tinguin les mateixes inquietuds. Aquesta eina us pot facilitar molt aquesta tasca!

7.- LikeAlyzer

Aquesta eina us realitzarà un anàlisi per saber si realment esteu utilitzant correctament la pàgina de Facebook.

8.- Google Plus Tab for Pages

Interessant eina per crear una pestanya amb el vostre compte de Google+. Atenció amb Google+, que ningú l'utilitza però ofereix prestacions molt interessants!

9.- Contact Me

Amb Contact Me podreu crear un formulari de contacte perquè la gent es posi en contacte amb vosaltres mateixos!

10.- Media Feedia

Media Feedia és una eina que permet gestionar vàries pàgines d'admiradors de Facebook. Interessant per si disposeu de més d'una pàgina per entitat.

Afegeix un comentari nou