14 agents digitalitzadors cooperatius per al vostre kit digital

Colectic
Il·lustració de disseny web en diversos dispositius. Font:  Mudassar Iqbal (Pixabay)
Il·lustració de disseny web en diversos dispositius. Font: Mudassar Iqbal (Pixabay)

14 agents digitalitzadors cooperatius per al vostre kit digital

Colectic

Resum: 

El govern espanyol concedeix ajudes per a la digitalització a petites empreses i persones autònomes.

Kit Digital és una iniciativa del govern espanyol per concedir ajudes a petites empreses i persones autònomes per tal de millorar la seva digitalització.

Si compliu amb els requisits, podeu registrar-vos a la web i sol·licitar l'ajuda. En cas positiu, rebreu un bo econòmic que haureu de destinar als agents digitalitzadors homologats per a implementar algun dels serveis del catàleg, que inclouen lloc web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, intel·ligència empresarial i analítica, serveis i eines d'oficina virtuals, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat.

En aquest cercador hi podeu filtrar els agents digitalitzadors per nom, província o servei. Però us fem un recull d'algunes de les cooperatives de treball amb valors homologades que s'hi dediquen al territori perquè pugueu prioritzar el model del cooperativisme, col·laboratiu i horitzontal.

1. Ardit

Aquesta agència de comunicació situada a Coòpolis, l'Ateneu Cooperatiu de Barcelona, ofereix serveis de disseny web, disseny gràfic, gestió de xarxes i estratègia, i intercoopera amb altres entitats socials.

2. Boira Studio

Aquesta cooperativa de disseny i desenvolupament digital ofereix serveis de disseny web, gestió de xarxes socials i comerç electrònic.

3. BTactic

Aquesta cooperativa amb seu a Lleida es dedica a desenvolupar aplicacions amb programari lliure i de codi obert per a la gestió empresarial com ara correu electrònic, gestió de fitxers i CRM. També ofereixen serveis de proveïdor d’internet com domini i allotjament web per a empreses, entitats i administració pública.

4. Click

Coop de Click és una cooperativa d'artesania informàtica que treballa per al sector agrari situada a Celrà, el Gironès. Adapten a les necessitats i comercialitzen un programa que ajuda les productores a registrar informació per complir les diferents normatives de producció agrària cada vegada més exigents.

5. Codi Cooperatiu

Aquesta cooperativa acompanya processos tecnològics per desenvolupar aplicacions web per a la transformació social.

6. Colectic

La cooperativa Colectic, d'iniciativa social sense afany de lucre i vinculada a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i a la Xarxa d'Economia Solidària (XES), es dedica als serveis tecnològics i de comunicació, a més de fer formació, educació i acció comunitària.

7. Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell

La Capell és una llibreria i papereria especialitzada en arquitectura i botiga d'objectes de disseny, que ofereix serveis d'assessorament i reprografia a professionals però, a més, ofereix un servei d’Enginyeria Informàtica i Comunicacions aplicat en la creació, instal·lació d’equipament i assistència tècnica dels estudis d’arquitectura mitjançant un equip tècnic.

8. Coopit

Aquesta cooperativa de serveis informàtics es dedica proporciona serveis al núvol i es dedica al manteniment i a la seguretat dels sistemes d'empreses petites prioritzant el tracte personalitzat i els processos senzills.

9. FemProcomuns

FemProcomuns és una cooperativa integral de treball i de consum, d'iniciativa social i sense afany de lucre, dedicada a cooperativitzar l'activitat procomú. És la cooperativa matriu de Commonscloud (SomNúvol), una suite formada per eines col·laboratives tecnoètiques de programari lliure que faciliten el treball en línia i en xarxa.

10. Human Cta

Aquesta cooperativa es dedica a la transformació digital amb impacte social, cultural i mediambiental. Treballen amb una metodologia centrada en les persones usuàries.

11. L'Apòstrof

Aquesta agència de comunicació cooperativa per a la transformació social treballa en equip per oferir serveis de programació, gestió de xarxes socials i creació de continguts creatius..

12. La Clara Comunicació

Es defineixen com una cooperativa ètica en valors i s'identifiquen amb responsabilitat, transparència i claredat. Ofereixen serveis de gestió de xarxes i de disseny web.

13. Utopig Studio

Aquesta cooperativa, que forma part de la XES i de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, vol ser coherent amb els seus ideals, entre els quals hi ha l'honestedat, l'empatia i l'ecologia. Es dediquen al disseny i desenvolupament web, ofereixen serveis de consultoria, d'il·lustració i de 'branding'.

14. Efficens Way

Aquesta cooperativa es dedica a la consultoria i al desenvolupament de programari, i ofereix assessorament, programes i maquinari d'administració i gestió com el seu producte principal, que és un ERP fet a mida segons les necessitats de l'entitat o empresa amb mòduls per gestionar vendes, compres, logística i facturació.

Afegeix un comentari nou