5 taulells per connectar estadístiques 2.0!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

5 taulells per connectar estadístiques 2.0!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Algunes d'aquestes eines, generen estadístiques que cal controlar-les periòdicament. Gràcies als taulells, podreu unificar les estadístiques de totes les eines 2.0 que formeu part.

Gràcies a l'aparició de la web 2.0, Internet s'ha nodrit de moltes eines i aplicacions que faciliten la vida de les entitats sense ànim de lucre. Alguna d'aquestes eines i aplicacions, generen unes estadístiques que cal, de tant en tant, revisar per si la vostra entitat està complint amb la seva estratègia digital.

El problema, però, recau en anar mirant eina per eina i anar anotant en un full de càlcul, totes les estadístiques que generen les eines 2.0. Cal doncs, una eina que pugui aglutinar totes aquestes dades estadístiques que generen les xarxes socials i les eines 2.0. D'eines d'aquest tipus n'hi han unes quantes. A continuació, us fem un recopilatori d'algunes d'elles!

Dasheroo és un tauell on podreu recollir les estadístiques més interessants de les eines 2.0 i xarxes socials que utilitzeu. Mitjançant Dasheroo, podreu recollir estadístiques de Google Analytics, Facebook, Pinterest, Facebook Ads, Zapier, Infusion soft, Pay Pal, Twitter, Shopify, SendGrid, Google Sheets, Youtube, Mailchimp, Instagram o Linkedin.

Mitjançant Dasheroo podreu crear diversos taulells i a cada taulell, podreu col·locar les estadístiques de diferents serveis. Dasheroo, també permet utilitzar diferents plantilles o crear-ne de noves, segons les vostres necessitats. Dasheroo, té diversos comptes. El compte gratuït, permet connectar fins a 12 indicadors estadístics de diferents serveis, suficient per una entitat petita. Cal tenir en compte, que els preus de Dasheroo, tampoc són tan desorbitats.

Klipfolio és un altre taulell per recollir estadístiques i dades que us ofereixen les eines 2.0 i xarxes socials. Klipfolio, s'organitza en uns petits taulells anomenats «klips». Diferents petits taulells, formen un taulell gran. El taulell gran el podrem redissenyar amb noves vistes i organitzacions de dades.

En els «klips» hi podrem connectar diferents eines 2.0 i xarxes socials com: Google Analytics, Google +, Instagram, Linkedin, Mailchimp, Moz, SEMRush, Shopify, Twitter, Facebook... És molt interessant utilitzar les diferents categories d'eines 2.0 i xarxes socials. Mitjançant les categories predefinides per Klipfolio, us estalviareu d'anar cercant diferents xarxes socials i eines 2.0.

Klipfolio també té llibreries per re-utilitzar les estadístiques que connectem i que fem servir. Amb Klipfolio també podreu utilitzar diferents usuaris. Aquesta eina té un compte de prova de 15 dies gratuïts. A partir del 16é dia, el preu és de 24 euros al mes.

Cyfe és un altre taulell per xuclar les dades i estadístiques de les eines 2.0 i les xarxes socials. Els conceptes que utilitza Cyfe, són un pèl diferents de les eines que hem vist abans. Cyfe, anomena «widgets» (giny en català), les diferents peces que connecten amb les eines i xarxes socials. Aquests «widgets» els trobem ordenats en diferents categories com Publicitat, Blogs, Correu electrònic, SEO, Xarxes socials i Anàlitica web.

Dins de cada categoria, podem trobar diferents eines com Bing Ads, Google Adwords, Google AdSense, Wordpress, Gmail, Mailchimp, Google Alerts, Google Trends, Eventbrite, Shopify, Google Webmasters, Moz, AddThis, Bitly, Facebook Pages, Klout, Instagram, Flickr, Linkedin, Twitter, Youtube, Vimeo, Alexa i Google Analytics.

Amb Cyfe podreu crear diferents taulells per ordenar més categòricament les dades que rebeu. També podeu crear diferents usuaris i usuàries, i, atenció, podreu configurar el taulell perquè sigui públic o privat. Aquesta opció és prou interessant per compartir el taulell visiblement. Cyfe té una versió de prova gratuïta que dura 15 dies. També té una única versió superior amb totes les opcions obertes.

Raventools disposa de dos eines. Una dedicada exclusivament al posicionament web de la vostra pàgina. L'altre dedicada a les dades que ofereixen les xarxes socials i també el posicionament web. Aquesta última opció, incorpora prou funcionalitats de posicionament web.

Raventools ofereix la connexió d'un nombre determinat d'eines. Aquestes opcions, estan agrupades en cinc categories: campanyes, posicionament web, xarxes socials, continguts i publicitat de pagament. Cada categoria, trobareu diferents eines com: Google Analitics, Google Webmaster Tools, Twitter, Facebook, Youtube, Linkedin, Wordpress, Google Adwords i Bing Ads.

Un cop connecteu les eines i xarxes socials que necessiteu, Raventools us ofereix la opció de crear informes. Raventools té un compte gratuït de prova i un de pagament. El de pagament ofereix totes les opcions obertes, sense cap mena de restricció.

SumAll és una altra eina que recull totes les estadístiques i dades de diferents serveis, eines 2.0 i xarxes socials. En aquesta eina, podreu connectar eines com Facebook, Twitter, Instagram i Google Analytics. A part d'aquestes xarxes socials, SumAll permet importar altres eines «ecommerce». Sumall us permetrà crear diferents informes i enviar-los diàriament a diferents comptes de correu electrònic.

SumAll és de pagament i no permet utilitzar cap compte gratuït ni de prova.

Afegeix un comentari nou