7 formes d'augmentar el compromís dels seguidors a Twitter

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

7 formes d'augmentar el compromís dels seguidors a Twitter

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Twitter és una de les xarxes socials més efectives del moment. Tot i què les piulades que publiquem poden arribar molt lluny, cal afiançar els seguidors.

Moltes vegades quan es comença a analitzar les estadístiques de les xarxes socials, únicament es mira quanta gent ha llegit la publicació. Això és positiu, però un dels altres indicadors que cal fer-li molt de cas és l'afiançament dels vostres seguidors.

De res servirà que el missatge hagi arribat molt lluny amb retuits ni que tingueu molts seguidors, si realment aquests seguidors no obren el missatge cada vegada que veuen una piulada vostre. Com es pot fer que els vostres seguidors obrin sempre els vostres missatges?

Aquí us deixem 7 consells sobre com aconseguir que els vostres seguidors siguin més fidels:

  • Entendre i diferenciar els conceptes de difusió i afiançament. No és el mateix publicar tuits d'una notícia que tothom està publicant, que publicar tuits amb contingut original. Aquests últims, originen més afiançament, i els primers difusió. Depenent del que publiqueu fareu difusió o afiançament.
  • Enfocar l'estratègia de piulades a intentar esbrinar que els interessa realment als vostres seguidors. Coneixent que els hi agrada, podreu enfocar millor una estratègia.
  • Vigileu quines són les respostes que fan els vostres seguidors sobre les vostres piulades. Només amb els comentaris podreu saber qui ha llegit i qui no la piulada on notícia. No us fixeu obsessivament amb els retuits.
  • Crear contingut rellevant. Amb un contingut original, afiançareu més que no pas amb contingut que tothom està compartint. Estudia i crea una estratègia de continguts. Heu de vigilar amb la curació de continguts de tercers. Heu de fugir dels retuits massius i dels vídeos que tothom penja.
  • Heu d'entendre que no és el mateix l'audiència de Twitter que la de Facebook. Escriure diferent a cada xarxa social, ajuda molt més que escriure igual.
  • Provoqueu la curiositat al seguidor realitzant-li preguntes i comentaris. Si algú respon a alguna piulada vostre, intenteu que desperti la seva curiositat.
  • Utilitzeu eines de monitarització com Tweriod, SumAll, Swayy, BuzzSumo o Newsle. Així podràs saber si la teva estratègia és bona o no.

Afegeix un comentari nou