Actualització de la Plataforma de Blocs de Xarxanet!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Actualització de la Plataforma de Blocs de Xarxanet!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

La Plataforma de Blocs de Xarxanet s'actualitzarà els dies 3 i 4 de desembre. La nova versió incorpora múltiples millores.

La setmana del 2 de desembre fins el 8 de desembre, actualitzarem la Plataforma de Blocs de Xarxanet. Actualment aquesta plataforma utilitza la versió 3.1.4 de Wordpress. Amb l'actualització la plataforma utilitzarà la versió 3.7.1 i comptarà amb moltes millores.

Les principals millores que podrà apreciar l'usuari seran les següents:

  • Les actualitzacions de seguretat es realitzaran automàticament.
  • Millores en els canvis de les contrassenyes.
  • Millores en la gestió de traduccions.
  • Extensions d'últim nivell amb moltes utilitats.
  • Temes més agradables i més configurables.
  • Part administrativa més agradable i intuïtiva.

Wordpress és un dels millors gestors de continguts per blocs que hi ha actualment en el mercat. Utilitza llicència de programari lliure GPL v2. A Xarxanet utilitzem Wordpress des del 2009, i segurament continuarem molts més anys amb aquesta plataforma de blocs.

Per realitzar l'actualització necessitem tancar la Plataforma durant 2 dies en concret: el dimarts 3 i el dimecres 4 de desembre. Durant aquests dos dies no es podrà accedir a la plataforma i per tant no es podrà publicar ni visualitzar contingut. El dijous 5 de desembre ja estarà disponible la plataforma amb la versió actualitzada. Tot i així, demanem als usuaris que estiguin alerta de qualsevol incidència i què ens la facin arribar mitjançant aquest formulari.

Recordem als usuaris que disposen d'un tema propi, que un cop l'actualització estigui completada, revisin si funciona correctament el seu tema.

Per qualsevol comentari o dubte, restem a la vostra disposició!

Afegeix un comentari nou