Berrly, l'eina per la comunicació de socis i sòcies d'una entitat!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Berrly, l'eina per la comunicació de socis i sòcies d'una entitat!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Aquesta eina, nascuda de les necessitats d'una colla castellera, serveix per gestionar la comunicació de la vostra entitat amb els socis i sòcies.

Parlar de Berrly és parlar de l'Eric Sala i Marin. L'Eric és programador, expert en desenvolupar pàgines webs per grans esdeveniments. En la vessant associativa, l'Eric forma part de diversos grups de cultura popular. Un d'aquests grups de cultura popular, és la Colla Castellera Jove de Barcelona. L'Eric en va ser un dels fundadors i primer cap de colla d'aquesta jove formació castellera.

Quan l'Eric era cap de colla es trobava amb un petit problema, no hi havia cap eina que gestionés la comunicació de la colla. L'Eric buscava una eina que pogués gestionar tota la comunicació de la seva colla: informació sobre assajos, actuacions, canvis d'última hora... en el món casteller, la comunicació és una de les claus d'èxit perquè la colla pugui anar creixent poc a poc. Per això la insistència de l'Eric en trobar una eina que solucionés aquesta necessitat.

D'eines de gestió n'hi havien moltes, però que s'adaptessin a les seves necessitats, no. Aquest fet va comportar que l'Eric comencés a programar una eina per solucionar aquest petit problema: la gestió comunicativa d'una entitat sense ànim de lucre. Després de moltes línies de programació, l'Eric ha publicat Berrly, una eina que integra gestió i comunicació de socis i sòcies.

L'eina permet el següent:

  • Gestió de socis i sòcies.

Mitjançant un formulari, podreu anar entrant tota la massa social de la vostra entitat amb la informació més bàsica. Un dels camps més característics de Berrly, és el camp etiqueta. Cada soci i sòcia se'ls pot etiquetar amb vàries etiquetes. Mitjançant les etiquetes, més tard podreu filtrar consultes o accions més acurades. Per un futur, Berrly permetrà fer el gir bancari per cobrar la quota de soci o sòcia.

directori de socis

  • Comunicacions

Berrly permet enviar correus electrònics a tots els vostres socis i sòcies. I ho fa d'una manera molt efectiva. Mitjançant les etiquetes amb la qual heu classificat els vostres socis, podreu segmentar l'enviament dels correus. És a dir, si teniu un grup de socis amb l'etiqueta «junta directiva», podreu enviar un correu electrònic només aquest grup. Per enviar el correu, Berrly primer proposa de crear l'esborrany de correu, i després el programa per a ser enviat. Un cop ja és enviat, el correu passa directament a la secció «Enviat» i fins i tot, us pot mostrar les estadístiques d'obertura del correu.

  • Esdeveniments

Berrly permet crear esdeveniments perquè els socis i sòcies de l'entitat puguin apuntar-se. Mitjançant el panell d'administració, podreu crear els esdeveniments i classificar-los per etiquetes. Un cop creat l'esdeveniment, mitjançant la secció de comunicació podreu enviar l'esdeveniment i els socis i sòcies podran confirmar si vindran o no.

esdeveniments de berrly

  • Informes

Per últim, Berrly permet crear informes. Per defecte, l'eina disposa de dos informes predeterminats. Un, és l'informe de socis i sòcies. Aquest informe pot detallar l'assistència als esdeveniments, la data d'alta, l'edat etc. L'altre informe predeterminat, és el d'esdeveniments. Mitjançant aquest informe podreu conèixer l'assistència dels vostres esdeveniments.

Com a altres característiques, Berrly guarda les dades al núvol, compleix amb el disseny responsiu i poc a poc, s'adapta a les necessitats de les entitats sense ànim de lucre.

informes de berrly

Quina és la opinió dels usuaris de Berrly?

Tal i com hem explicat al principi, Berrly és una eina que va néixer dins d'una colla castellera. En aquest cas, un dels usuaris de Berrly, és una colla castellera de renom. Estem parlant dels Nens del Vendrell, una colla nonagenària què és referent dins el món casteller.

L''Ismael Rebollo ens assegura que feia temps que necessitaven diferents eines digitals en una de sola. Berrly ha possibilitat aquest petit problema i també els ha facilitat resoldre la duplicitat de dades que tenien. Mitjançant la gestió comunicativa de Berrly, els Nens del Vendrell han fet un salt qualitatiu a l'hora de gestionar l'assistència en tots els seus assajos i actuacions. Per últim, l'Ismael destaca que és difícil trobar aplicacions de tercers per a la gestió de les colles castellers, però que últimament es veuen petits projectes com el de l'Eric que ajuden a resoldre les necessitats.

Si voleu provar l'eina Berrly, només us heu de posar en contacte amb l'Eric per tal de testejar l'aplicació.

Afegeix un comentari nou