Campanya Hey Brain per fomentar el bon ús dels canals digitals

Colectic
Autor/a: 
Colectic

Campanya Hey Brain per fomentar el bon ús dels canals digitals

Autor/a: 
Colectic
Colectic

Resum: 

Una campanya vol conscienciar l’ús crític de les noves tecnologies. La campanya és un bon recurs per les entitats juvenils, agrupaments escoltes o casals de joves.

Joventut ha presentat aquesta setmana la campanya ‘Hey Brain’ amb l’objectiu de fomentar un bon ús dels mitjans digitals, facilitar eines que puguin gestionar el moment actual i visibilitzar que hi han altres realitats més enllà de les xarxes socials. El context actual, ha fet augmentar l’ús d’Internet, de les xarxes socials i els dispositius mòbils, fins i tot canviant la manera de relacionar-nos. Ara, som més presents a les xarxes.

La campanya té com a eslògan ‘Jo actuo per una Internet conscient. Crea, gaudeix i comparteix’. Mitjançant aquest eslògan, es vol despertar l’espèrit crític de l’ús de les tecnologies. Un ús descontrolat de les tecnologies, pot comportar addició o ser víctimes de fraus digitals.

Tot els elements de campanya es poden trobar en un apartat web del projecte Internet Segura. Aquesta campanya pot ser utilitzada per les entitats juvenils, agrupaments escoltes o casals de joves, utilitzant les etiquetes #HeyBrain #CivismeDigital.

Afegeix un comentari nou