Canva permet crear GIFs animats

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Imatge promocional de Canva anunciant la opció de crear gifs animats Font: Canva
Canva ha anunciat la nova opció de crear gifs animats.
Imatge promocional de Canva sobre la nova opció de crear GIFS animats Font: Canva
La manera de crear gifs animats amb Canva és molt simple.

Canva permet crear GIFs animats

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

La versió de pagament ha presentat l’opció de crear GIFs animats per publicar a les xarxes socials o en blogs. El GIF animat és una de les tendències actuals en el món de les xarxes socials.

Canva va presentar el mes passat, una novetat que completa aquesta genial eina de disseny gràfic. Aquesta novetat és l’opció de poder crear arxius gràfics GIFS animats. Mitjançant aquesta opció, podreu crear moltes animacions, d’una forma molt simple, i compartir-les mitjançant les xarxes socials.

Aquesta novetat ha estat publicada, degut alguns estudis efectuats en el món de les xarxes socials. Alguns d’aquests estudis asseguren que els GIFs animats són una de les tendències de l’any 2017. L’interès de l’usuari o usuària en aquest tipus d’animacions, ha crescut exponencialment. Per això Canva ha incorporat aquesta opció.

El seu funcionament és molt senzill. Primer de tot heu de crear el vostre disseny amb Canva, pensant correctament les mides del vostre disseny i, sobretot, el canal on publicareu la vostra publicació. Un cop fet el disseny, heu de clicar l’opció «Descarregar» i seleccionar l’opció «GIF animat/Movie». Aquesta opció us permetrà guardar els dissenys, configurar l’animació, la durada, i exportar-lo a GIF o arxiu de vídeo.

Posteriorment podreu publicar el vostre GIF animat a les xarxes socials, a les notícies del vostre blog o a la secció de transparència de la vostra entitat. Si ho voleu publicar a Facebook, és molt recomanable que ho publiqueu com un vídeo, ja que la xarxa social de Mark Zuckerberk, encara no deixa publicar GIFs animats, independents d’altres aplicacions.

De moment, Canva permet la realització de GIFs animats, mitjançant la seva opció de pagament. Recordeu, però, que Canva té una versió de l’aplicació per a entitats sense ànim de lucre, que permet la creació dels GIFs animats. Aquesta versió per entitats és totalment gratuïta, excepte els recursos gràfics de pagament que Canva ofereix, i que són de terceres autories.

Per a saber-ne més: Blog de Canva.

Afegeix un comentari nou