Com combinar imatge i text i que quedi maco

Autor/a: 
Xavi Aranda
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Com combinar imatge i text i que quedi maco

Autor/a: 
Xavi Aranda

Resum: 

Aquest recull d'eines poden ajudar-vos a crear imatges per les vostres publicacions de les xarxes socials. Totes aquestes eines són gratuïtes.

Avui en dia la comunicació necessita un recolzament gràfic molt important. Si voleu publicar alguna publicació a les xarxes socials, si escriviu alguna entrada en un blog, o fins i tot si voleu penjar algun cartell, necessiteu una imatge que quedi realment bé.

Tot i què hi han moltes eines que us poden permetre elaborar aquestes imatges, a vegades la gent no té tants coneixements de disseny. Si sou d'aquests últims, que no teniu gust o no teniu traça, existeixen eines que ja us faciliten aquesta feina. Aquestes eines saben quina tipografia combinar amb quina imatge, els colors a escollir etc.

A continuació us detallem algunes eines per combinar imatge i text, i què quedi realment bé.

Mitjançant aquesta eina gratuïta podreu escriure un text i seleccionar una imatge que us proposen. L'eina ja escull la tipografia i els colors del text, així no cal estar provant vàries tipografies i colors. La mateixa eina us deixa escollir infinitats d'opcions.

Pinwords ofereix la possibilitat de maridar text amb una imatge. La característica principal d'aquesta eina, és que la imatge la podeu pujar des del vostre dispositiu. L'eina també us proposa algunes imatges, però si disposeu d'imatges pròpies possiblement quedarà millor. Amb la imatge que heu pujat, us deix escollir unes tipografies que ja us proposa l'eina i també el color del text.

Quozio és un servei molt senzill per combinar imatges i text. A la primera pantalla heu d'escriure el text que voleu combinar. A la següent pantalla us deixa seleccionar imatges de fons o textures. Encara que les imatges de fons, les textures i les tipografies siguin molt bàsiques, el procés és molt senzill i ràpid.

Canva és un autèntic editor d'imatges, on a part de crear imatges espectaculars podràs crear portades de cd, infografies, presentacions, posters, capçaleres de facebook, publicacions de facebook i de Twitter, invitacions...

Amb Canva podreu seleccionar la tipografia, pujar imatges de fons, editar els textos, colors... moltes possibilitats dins d'una eina realment fantàstica!

  • PicMonkey

PicMonkey és una altre editor d'imatges per compondre capçaleres de facebook, imatges, publicacions de xarxes socials, targetes de presentació... Una de les característiques principals de PicMonkey és que incorpora un ventall d'efectes molt interessants. Amb PicMonkey podreu crear publicacions gràfiques molt espectaculars.

Afegeix un comentari nou