Com publicar anuncis al Messenger de Facebook!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Captura de pantalla d'una campanya de Facebook Messenger Font: Facebook Messenger
Aquests anuncis apareixeran entre mig de les últimes converses que heu mantingut.

Com publicar anuncis al Messenger de Facebook!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Facebook ha activat la opció perquè els vostres anuncis es visualitzin a l'aplicació Messenger. Mitjançant aquesta novetat, la vostra entitat pot guanyar més visibilitat.

Facebook va incorporar el mes passat, la possibilitat de publicar anuncis a l'eina Messenger de Facebook. Aquests anuncis els poden veure les persones que interactuen amb la vostra pàgina de Facebook o que tenen uns interessos similars. Surten publicats a la safata d'entrada dels missatges, on veieu les últimes converses. Mitjançant aquesta millora, la vostra entitat pot aconseguir més visibilitat, sobretot a la gent que li pugui interessar l'àmbit de la vostra actuació.

Per a realitzar una campanya de publicitat a Facebook i que es publiqui a Messenger, s'han de fer els següents passos:

  • Entrar al Gestor d'anuncis de Facebook i seleccionar el compte on voleu activar la campanya de publicitat.
  • Seleccioneu el botó de «Create Campaign».

seleccionar campanya

  • Especifiqueu l'objectiu de màrqueting. En aquest cas, seleccioneu «Traffic» o «Conversions». «Traffic» és per guanyar més visites a un lloc web i «Conversions» serveix per aconseguir que l'usuari o usuària realitzi una acció determinada, com omplir un formulari.
  • Escriviu el nom de la campanya.

Nom campanya

  • Després, heu de seleccionar l'opció «Websites or Messenger» a la secció «Traffic» i «Automatic Placements» a la secció «Placements». Mitjançant aquestes opcions, es publicarà l'anunci a Facebook Messenger.

La resta de passos, són per segmentar el vostre públic objectiu i pel pressupost que voleu gastar-vos. Aquesta opció és oberta per a totes les entitats que disposin d'una pàgina a Facebook.

Afegeix un comentari nou