Concurs de postals digitals de nadal

 Font:
Font:

Concurs de postals digitals de nadal

Resum: 

Aquest Nadal torna el VII Concurs de Postals Digitals de Nadal d'Iwith.org, una bona forma de felicitar el nadal i ajudar a difondre la solidaritat en aquesta època del any

Per vuitè any consecutiu, Iwith.org ens ajuda a difondre la solidaritat per nadal, amb el seu concurs de postals digitals de Nadal. Participant en aquest concurs, els nostres missatges es poden sumar als de moltes altres entitats i formar part de la oferta de felicitacions d'Iwith.org.

Aquesta entitat ens fa més fàcil fer arribar les nostres postals nadalenques amb la seva eina d'enviament de postals de Nadal. A través d'aquesta aplicació podem seleccionar la imatge que més ens agradi i personalitzar-la amb el nostre missatge. Només caldrà que li indiquem els correus als que volem fer arribar la nostra felicitació, la eina s'encarregarà de la resta!

També podem sumar-nos al Nadal solidari participant en el concurs. Només cal que facis arribar el teu disseny a través de la web d'Iwith.org, juntament amb teves dades i les de la teva entitat. Si fas arribar la teva participació abans del 15 de desembre, el teu disseny pot passar a formar part de la campanya de Nadal i optar al Premi “Postal Iwith.org 2010” (elegit per un jurat format per membres d'Iwith) o al Premi “Postal digital més enviada”, si la teva postal ha estat la que més èxit tingui entre els visitants d'Iwith.org

Si tens ganes de participar, només cal que deixis donar ales a la teva creativitat. Pots retocar una fotografia, crear la teva imatge personalitzada, o realitzar un dibuix a mà i desprès escanejar-lo. Recorda que, si no saps quin programa fer servir per retocar els teus dissenys et recomanem:

  • Gimp

Aquest és el programa estrella pel que fa al programari lliure i el retoc d'imatge: el GIMP (Gnu Imgae Manipulation Program) us permetrà realitzar un disseny amb qualitat professional!

  • Eines en línia

I si tens problemes en fer la instal·lació, o prefereixes no posar nous programes al teu ordinador, sempre pots fer servir alguna eina en línia. Us fem arribar dues propostes, en castellà i que podeu fer servir sense necessitat de registrar-vos!

Afegeix un comentari nou