Àmbit de la notícia
Informàtic

Crida a les entitats per formar part de la Mobile Week Barcelona

Entitat redactora
Colectic
  • Imatge d'una xerrada celebrada en l'edició del 2021 de la Mobile Week Barcelona.
    Imatge d'una xerrada celebrada en l'edició del 2021 de la Mobile Week Barcelona.

La Mobile World Capital Barcelona Foundation torna a organitzar aquest esdeveniment que vol reflexionar sobre l'impacte de la tecnologia en la quotidianitat.

Torna la Mobile Week Barcelona del 28 de març al 3 d'abril amb activitats per reflexionar sobre l'impacte de la tecnologia en la vida quotidiana per apropar-la així a la ciutadania. Enguany, l'entitat organitzadora, la Mobile World Capital Foundation, ha obert una convocatòria perquè les entitats participin amb les seves activitats en la cita de forma col·laborativa.

Qualsevol entitat pot fer una proposta de taller participatiu, conferència, seminari, taula rodona, activitat de dinamització, jornada de portes obertes, visita guiada, sessió de treball o qualsevol altre format, a través d'aquest formulari fins al 17 de febrer.

25 de les propostes presentades seran seleccionades i comptaran amb la difusió als canals digitals de l'entitat, que també treballarà per tenir repercussió als mitjans.

Les activitats proposades, que no rebran cap compensació econòmica, han d'estar relacionades amb alguna de les àrees temàtiques de l'esdeveniment, han de ser gratuïtes i de lliure accés, s'han de celebrar dins del període de la Mobile Week Barcelona i han d'anar dirigides a la ciutadania en general o a un segment específic d'aquesta.

Entre les àrees temàtiques on hauran d'encaixar les propostes hi ha drets digitals, habilitat professionals digitals i el paper de l'educació, la desinformació, les STEAM en l'adolescència (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts Gràfiques i Matemàtiques), i cultura, creativitat, entreteniment i nous mitjans digitals. Les activitats han de contribuir a resoldre un seguit d'interrogants exposats a les bases.

En relació amb el públic destinatari, l'entitat especifica com a prioritats millorar les competències digitals de les persones majors de 65 anys, fomentar les bones pràctiques i el pensament crític de les persones d'entre 30 i 65, conscienciar les persones adolescents sobre l'ús de dades i de la imatge personal, i educar en l'ús de les TIC amb seguretat a la infància.

 

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari