El CEESC fa una crida per millorar i ampliar continguts socials a la Viquipèdia

Associació per a Joves Teb

El CEESC fa una crida per millorar i ampliar continguts socials a la Viquipèdia

Associació per a Joves Teb

Resum: 

La campanya que duu a terme el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya vol avançar en la visibilització de referents, conceptes i àmbits de l’educació social a l'enciclopèdia online de contingut lliure.

"Viquiprojecte: Educació social" és una iniciativa que, a més del CEESC, duen a terme DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i Amical Wikimedia amb la col·laboració de l'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), la Coordinadora per a l’Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT), l'Espai Jove Kesse, la Biblioteca de Roquetes i Biblioteques de Barcelona.

El projecte està obert a tothom, però especialment adreçat a professionals de l’àmbit d’afers socials que vulguin aportar els seus coneixements, o bé millorar, actualitzar o traduir la informació sobre el sector que ja està disponible. Per participar-hi cal inscriure’s i escriure sobre algun terme o concepte que encara no consti a la Viquipèdia o ampliar un que ja hi sigui.

Entre el 4 i el 26 de maig es duran a terme sis sessions presencials per posar en comú i saber quins són els termes de l’àmbit social que es poden trobar en línia actualment. També es donaran a conèixer i s'exploraran les possibilitats de la Viquipèdia com a eina d’informació i documentació.

Pots trobar més informació sobre el projecte al seu article a la Viquipèdia.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou