El domini .barcelona ja es pot reservar!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

El domini .barcelona ja es pot reservar!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

El domini .barcelona ja ha començat a caminar de la mà de la Fundació .cat. Aquest domini local és important per les entitats sense ànim de lucre que vulguin tenir presència internacional.

Tal i com vam anunciar fa més d'un any, el domini .barcelona ha arribat a la capital catalana. Des del dimarts 12 de gener ja es pot demanar la reserva del domini .barcelona a les empreses registradores de dominis que ofereixen aquesta extensió. Aquesta petició ha de ser valorada prèviament. En cas que sigui aprovada, es podrà començar a utilitzar el domini a partir del 21 de març.

La quota de llançament del .barcelona és d'uns 100 euros l'any. Aquest preu és vigent fins el 15 de març. A partir del 21 de març, el preu serà d'uns 40 euros l'any. La renovació anual del .barcelona serà d'uns 25 euros.

Totes aquestes gestions són possibles gràcies a la gestió del .barcelona per part de la Fundació .cat. Aquesta fundació, gestiona el domini .cat des de fa 10 anys, i per tant ja té l'experiència en aquests aspectes. La fundació, s'encarregarà dels compliments dels requisits que han de complir els demandants que vulguin registrar un .barcelona.

El registre d'un .barcelona és important per les entitats sense ànim de lucre. Sobretot per les entitats que treballen fora de l'estat o volen projectar la seva imatge a nivell internacional. Mitjançant un .barcelona, la vostra entitat pot ser trobada molt més fàcilment a Inernet. El terme «Barcelona», segons Google Adwords, va tenir una tendència de cerca a Google d'entre 6.000.000 i 12.168.430 de cerques durant tot el 2015.

Per a saber-ne més: Fundació .cat

Afegeix un comentari nou