El Servei d’Atenció i Acompanyament Terapèutic Especialitzat d’ABD estrena pàgina web

Colectic
Imatge del nou web del SAE, que s'han posat en marxa juntament amb els perfils a xarxes socials del servei. Font: ABD. Font: ABD
Imatge del nou web del SAE, que s'han posat en marxa juntament amb els perfils a xarxes socials del servei. Font: ABD.

El Servei d’Atenció i Acompanyament Terapèutic Especialitzat d’ABD estrena pàgina web

Colectic

Resum: 

L’objectiu del web és obrir una nova finestra al món i a totes les persones que busquen millorar la seva salut i qualitat de vida.

El Servei d'Atenció i Acompanyament Terapèutic Especialitzat (SAE) l'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), que es va posar en marxa el 2016, estrena la seva pròpia pàgina web amb l'objectiu de facilitar informació exhaustiva sobre els seus serveis i proporcionar vies de contacte per a aquelles persones interessades a rebre assistència dels seus professionals.

A través d'aquesta plataforma en línia, pretén establir una connexió més directa amb la comunitat i facilitar l'accés a recursos rellevants per a la salut mental i altres temes relacionats, com ara l'ús de drogues i 'chemsex', terme que fa referència al consum de drogues amb l'objectiu d'intensificar l'activitat sexual.

El portal web no només servirà com a punt d'informació, sinó que també inclourà una secció de notícies que mantindrà a les usuàries al corrent de les novetats en el sector, així com les últimes notícies sobre salut mental, usos de drogues i altres àmbits relacionats. Aquesta iniciativa busca mantenir informada la comunitat i fomentar la consciència sobre aquests temes.

A més, el SAE del Grup ABD s'estrena també a xarxes socials, iniciant les seves activitats a perfils específics del servei a Twitter (@SAE_ABDONG) i Instagram (@sae_abdong). A través d'aquesta presència en línia, el servei pretén connectar amb professionals de la salut, així com amb la comunitat de joves i adults que podrien beneficiar-se dels serveis oferts.

A més de la seva presència a les xarxes socials, el SAE ha decidit utilitzar Twitter com a plataforma per seguir de prop l'actualitat dels àmbits relacionats amb la psicologia, la psiquiatria, les addiccions, els usos de drogues i altres temes rellevants. Així, es converteix en una eina d'informació i conscienciació sobre aquestes qüestions, amb la intenció de ser també un altaveu.

D'altra banda, la presència a Instagram busca arribar a nous públics mitjançant una plataforma visual i dinàmica. La seva estètica cridanera i l'esperit de sensibilització social pretenen connectar amb una audiència més àmplia i difondre el missatge del servei.

Laura Moreno, psicòloga responsable del servei, destaca l'entusiasme de l'equip del SAE en aquesta nova fase i subratlla la importància d'aquesta via de contacte i d'accés, que ofereix noves oportunitats per a aquelles persones que busquen millorar i assolir la felicitat en les seves vides.

Afegeix un comentari nou