Engresqueu-vos a crear un Code Club!

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Colectic
Captura de pantalla de la web de Code Club Font: code club
A la web del Code Club hi ha tot un rebost d'activitats de programació educativa.
Captura de pantalla dels reptes Font: Code Club
Els repetes són conjunts d'activitats amb un ojbectiu concret.

Engresqueu-vos a crear un Code Club!

Autor/a: 
Colectic
Colectic - Informàtic

Resum: 

Aquest projecte té la intenció de fomentar la programació als infants d’una forma totalment creativa. Tots els Code Club comparteixen els materials didàctics.

Code Club és un projecte de la Raspberry Foundation sense ànim de lucre que té l’objectiu de donar la oportunitat a tots els nens i nenes a aprendre a programar. El projecte és una xarxa de clubs de programació que comparteixen recursos i activitats per ensenyar als infants. Aquest projecte va néixer al Regne Unit, l’any 2012. En menys d’un any es van crear més de 800 clubs repartartits per les illes britàniques. Des del 2013 es va ampliar la proposta arreu del món.

Els Code Club poden ser: escoles, biblioteques, centre cívics o qualsevol lloc que disposi ordinadors. Aquests centres que s’adhereixen a la xarxa disposen de projectes pensats perquè els infants aprenguin els fonaments de la programació d’ordinadors, d’una forma divertida. Els nens i nenes van adquirint nous conceptes relacionats amb la programació a través de la realització de petits videojocs, animacions o pàgines web. Mitjançant aquestes projectes, els nens i nenes desenvolupen la seva creativitat per resoldre tota una sèrie de reptes.

A la mateixa web del Code Club podreu veure tots els materials que comparteixen els centres adherits a la xarxa. Des de programació amb Scratch, animacions o videojocs. A la mateixa pàgina, també podreu consultar on hi ha el Code Club més proper i com ho heu de fer per adherir-vos a la xarxa.

Afegeix un comentari nou