Facebook està provant d’amagar les interaccions a les publicacions

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
La prova vol comprovar si amagant les interaccions tindrem un major benestar utilitzant l'aplicació. Imatge de Mario Antonio Pena Zapatería. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0 Font: Mario Antonio Pena Zapatería. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
La prova vol comprovar si amagant les interaccions tindrem un major benestar utilitzant l'aplicació. Imatge de Mario Antonio Pena Zapatería. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Amagar el nombre d'interaccions de les publicacions pot suposar una major satisfacció a l'hora d'utilitzar Facebook. Imatge de Stock Catalog. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Stock Catalog. Llicència d'ús CC BY 2.0
Amagar el nombre d'interaccions pot ser beneficiós per Facebook. Imatge de Stock Catalog. Llicència d'ús CC BY 2.0

Facebook està provant d’amagar les interaccions a les publicacions

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Facebook està provant quin és l’efecte d’amagar les interaccions de les publicacions. Amagar aquest nombre podria alleugerir moments d’ansietat per les persones usuàries.

El 2 de setembre, la professora d’enginyeria inversa Jane Manchun Wong, va descobrir que Facebook està provant d’amagar els números d’interaccions de les publicacions. Mitjançant el desxifrat de l’aplicació d’Android, Jane Manchun Wong va poder visualitzar el codi i va poder veure la desaparició d’aquesta funcionalitat.

El portal TechCrunch va preguntar a la companyia de Mark Zuckerberg si era veritat aquest punt. La mateixa companyia va confirmar que s’estan plantejant eliminar el nombre d’interaccions i per això ho estan provant. Facebook va declinar indicar quant i com ho farien.

Aquesta prova s’està fent després de l’anunci d’Instagram de fer una prova d’amagar el nombre d’interaccions. Aquesta prova, inicialment es va fer al Canadà, però després també es va fer a Irlanda, Itàlia, Japó, Brasil, Austràlia i Nova Zelanda.

La mateixa Jane Manchum Wong indica que alguns estudis demostren que l’ús de les xarxes socials poden influir en la salut mental, provocant depressions i ansietats. Amagant el nombre d’interaccions, les persones usuàries poden sentir-se menys inquietes. Així i tot, el canvi efectiu no serà fins d’aquí a molts dies. Es necessita molt de temps per demostrar que realment aquestes proves són efectives.

Afegeix un comentari nou