Flock, el navegador per a xarxes socials.

Flock, el navegador per a xarxes socials.

Resum: 

Si des de la vostra entitat esteu treballant amb diverses xarxes socials, us haureu adonat del temps que comporta gestionar els diferents comtes i usuaris. Flock és un navegador d'Internet que ha integrat les xarxes socials més esteses, i que us facilitarà la gestió de la vostra comunicació.

Integrar les xarxes socials dintre de la navegació web és l'objectiu d'aquest nou navegador web El Flock vol convertir-se en el navegador de la gent connectada, i ho fa a partir d'incloure dins la interfície de treball una gran diversitat d'eines de la web 2.0. Publicar a twitter o facebook, seguir hastags candents i llegir les novetats dels teus fils rss son algunes de les accions que Flock posa al abast d'un sol clic. Això, i molt més. El nou navegador integra també la possibilitat de llegir el correu electrònic o publicar al teu bloc dins el mateix espai, així com navegar per els arxius multimèdia d'una manera còmoda i atractiva.

Si ets un usuari que necessites gestionar diversos perfils i comptes, necessites estar informat i informar als teus seguidors, prova el Folck!

Aquest navegador és de codi lliure. Tot que s'ha començat a desenvolupar a partir d'un dels navegadors web més fiables, Firefox, els seus programadors han començat a incorporar funcions desenvolupades per la iniciativa Chromium, el projectes de codi obert de Google Chrome. El podem trobar per descarregar, en la seva última versió, per a sistemes operatius Windows, Mac i GNU/Linux.

Comentaris

Jo me l'he baixat, però no sé si l'usaré... Firefox és massa potent :)

Afegeix un comentari nou