Genaker Cloud PPT, un Walkie Talkie al teu mòbil

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Genaker Cloud PPT, un Walkie Talkie al teu mòbil

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Aquesta aplicació, desenvolupada per l'empresa catalana Genaker, és ideal per entitats que organitzen esdeveniments com concerts o festivals. L'aplicació ens permet estalviar-nos moltes trucades telefòniques i problemes amb els habituals aparells de radiofreqüència. L'empresa també ven “smartphones” preparats per fer de “Walkie Talkie”.

Tota entitat que hagi organitzat un festival o un concert en un espai molt gran, coneix de prop les problemàtiques de les comunicacions: factures enormes de telèfons mòbils o problemes de comunicació amb els habituals “walkie talkie”. Costa trobar una solució a aquesta problemàtica. Whatsapp és potser una petita eina que pot ajudar, però si la organització ha d'estar tot el dia escrivint amb un teclat tàctil pot arribar a ser molt estressant.

En aquest Mobile World Congress, s'ha presentat l'eina Genaker Cloud PPT. Aquesta aplicació, permet comunicar-se amb un conjunt de persones com si estiguéssim realitzant una trucada telefònica grupal. A part de missatges de veu, també podreu enviar fotografies, vídeos, compartir la vostra posició GPS o assignar tasques. Tot això aprofitant la xarxa 3G del vostre operador mòbil. Utilitzar aquesta xarxa és molt més segur que no pas una xarxa de radiofreqüència oberta a tothom.

L'aplicació ha estat desenvolupada per l'empresa de Barcelona Genaker. Aquesta empresa a part de desenvolupar aplicacions també ven mòbils amb botons “walkie talkies”, ultra-resistents i ideals per ser utilitzats amb aquesta aplicació.

L'aplicació està de moment disponible per a Android i per molts tipus de “smartphones”.

Afegeix un comentari nou