GitHub publica la versió de proves de la seva aplicació mòbil

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Mitjançant Github podreu accedir ràpidament als vostres projectes. Imatge Github.  Font: Github
Mitjançant l'aplicació mòbil de Github podreu accedir ràpidament als vostres projectes. Imatge de GitHub.
L'aplicació Github també es podrà utilitzar en una tauleta. Imatge de Github.  Font: Github
L'aplicació Github també es podrà utilitzar en una tauleta. Imatge de Github.

GitHub publica la versió de proves de la seva aplicació mòbil

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Mitjançant GitHub podreu guardar totes les versions dels projectes de l’entitat. Des de l’aplicació mòbil podreu treballar ràpidament una idea que us hagi passat pel cap.

GitHub va anunciar el passat 13 de novembre, a través del seu blog, que ha publicat la seva aplicació per a dispositius mòbils. Aquesta aplicació està disponible per iOS (la versió per Android arribarà aviat) i permet escriure qualsevol variant de qualsevol contingut allotjat al rebost de GitHub.

L’objectiu és facilitar a les persones usuàries de GitHub que en qualsevol moment, si tenen alguna idea brillant sobre algun projecte que tenen guardat a GitHub, ràpidament puguin accedir al seu projecte, mitjançant el dispositiu mòbil, i puguin desenvolupar aquesta idea. Des de l’aplicació mòbil també es poden visualitzar altres projectes d’altres persones.

GitHub és un repositori de projectes, sobretot tecnològics. Milers de persones desenvolupadores guarden i comparteixen els seus projectes a GitHub. Qualsevol altra persona usuària pot visualitzar els seus projectes i crear-ne variants o arreglar petits problemes que s’observin.

Encara que GitHub és utilitzat majoritàriament per desenvolupadors i desenvolupadores, també és una bona eina de treball per les entitats. Mitjançant GitHub podreu guardar els següents documents:

  • Totes les versions d’estatuts que hàgeu tingut o que estigueu desenvolupant.
  • Projectes en els quals esteu treballant diverses persones.
  • Memòries de projectes.

D’aquesta manera podreu compartir tota la vostra manera de treballar amb altres persones que siguin properes a la vostra entitat o no.

Afegeix un comentari nou