GrausTIC, una associació de professionals de la tecnologia al servei també de les entitats

Colectic
L'entitat aplega professionals de diversos àmbits de les tecnologies. Font: GrausTIC
L'entitat aplega professionals de diversos àmbits de les tecnologies. Font: GrausTIC

GrausTIC, una associació de professionals de la tecnologia al servei també de les entitats

Colectic

Resum: 

A més de donar suport als seus socis i sòcies, assessora organismes oficials, entitats i particulars, i duu a terme activitats com la jornada que farà el 25 de setembre per a l'apoderament tecnològic de la ciutadania.

ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (GrausTIC) és una entitat que aplega professionals de l'enginyeria, les telecomunicacions, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), la multimèdia, l'electrònica, els videojocs, etc.

Es tracta d'una eina de representació conjunta d'aquest col·lectiu davant dels diferents agents del sector, un instrument que vol millorar la seva comunicació i formació, convertint-se en una veritable comunitat que empari tots els experts i expertes en tecnologia. Entre les activitats que porten a terme trobem l'organització i l'assistència a congressos, jornades i seminaris.

Un altre dels seus objectius és millorar el paper de les persones que representa a partir del contacte amb altres associacions europees afins, fomentant així ja no només les relacions amb entitats nacionals similars sinó també amb les estrangeres.

En el marc de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya, GrausTIC organitza una jornada per debatre sobre la influència de la tecnologia i les TIC en diferents àmbits de la societat, l'economia, l'educació, la salut, l'educació i l'administració pública. Tindrà lloc al CosmoCaixa de Barcelona. Trobaràs tota la informació necessària a partir de la pàgina web de l'esdeveniment.

Afegeix un comentari nou