Instagram afegeix tres nous efectes bumerang

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Instagram és una de les xarxes socials més utilitzades del moment. Imatge de Stock Catalog. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Stock Catalog. Llicència d'ús CC BY 2.0
Instagram Stories permet afegir més efectes de vídeo. Imatge de Cipher. Llicència d'ús CC BY SA 2.0
Instagram Stories permet afegir més efectes de vídeo.  Imatge de Cipher. Llicència d'ús CC BY SA 2.0 Font:  Cipher. Llicència d'ús CC BY SA 2.0
Instagram és una de les xarxes socials més utilitzades del moment. Imatge de Stock Catalog. Llicència d'ús CC BY 2.0

Instagram afegeix tres nous efectes bumerang

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Instagram afegeix noves funcionalitats a l’efecte bumerang de stories. Mitjançant aquests nous efectes les entitats podran afegir més creativitat a la seves stories.

En la seva recent actualització, Instagram ha afegit una col·lecció de tres efectes bumerang nous i una opció d’edició d’aquest efecte tan popular. Aquesta opció d’edició permet retallar la durada del vídeo que voleu publicar. El nom d’aquests tres efectes nous són: SlowMo, Echo i Duo.

Per fer funcionar aquests efectes heu d’obrir Instagram Stories i seleccionar l’efecte bumerang. Quan comenceu a enregistrar amb aquest efecte, heu de seleccionar el botó de dalt de la vostra pantalla i us apareixeràn aquests nous efectes i l’opció d’editar la durada del vídeo. Un cop heu editat el vídeo i seleccionat l’efecte que desitgeu, podreu publicar el vídeo a Stories.

Les característiques de cada efecte són les següents:

  • SlowMo: afegeix una autoexplicació.
  • Ressò: afegeix un desenfocament al vostre vídeo.
  • Duo: crea un efecte de rebobinatge ràpid.

Aquests nous efectes no són una gran innovació a Instagram, però permeten que les persones usuàries i les entitats tinguin un major grau de creativitat.

Afegeix un comentari nou