Ja es poden publicar GIFs directament a Facebook!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Imatge d'un GIF animat utilitzat en una pàgina web Font: Autoria desconeguda.
Imatge d'un gif animat utilitzat en moltes pàgines web que estaven en construcció.
 Font:
Facebook ja permet la publicació de GIFS animats directament.
 Font:
Abans, només es podien publicar GIFs animats des d'un intermediari com Giphy.

Ja es poden publicar GIFs directament a Facebook!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

La xarxa social de Mark Zuckerberg ha eliminat la limitació de publicar directament GIFs. El GIF publicat es publicarà com un vídeo que es reproduirà infinitament.

Facebook va eliminar, la setmana passada, la limitació de publicació de GIFs animats sense passar per un servei intermediari. Fins aquest aixecament, l'única possibilitat de publicar un GIF animat era utilitzant un servei extern com GIPHY. GIPHY és una eina que permet guardar els GIFs animats que heu creat i compartir les altres creacions de les altres pesrones usuàries.

Aquesta novetat, de moment no està disponible per tothom i tampoc està disponible per dispositius mòbils. Alguns usuaris i usuàries de Facebook, ja ho tenen disponible. Però per altres usuaris i usuàries, encara no. La forma de publicar el GIF, és el mateix que en el cas de publicar una imatge. Únicament el que diferencia el procés, que el GIF animat és publica com un vídeo. També es pot configurar la publicació, amb totes les possibilitats que ofereix les publicacions de vídeo de Facebook.

El GIF animat és un fitxer gràfic que ocupa molt poc espai i que permet generar animacions. Mitjançant la creativitats de molts usuaris i usuàries, es creen autèntics enginys visuals. El GIF animat va ser molt utilitzat en les construccions de les primeres webs. Ara, aquesta novetat pot ajudar molt a les entitats, associacions i ONGs que disposen d'una pàgina de Facebook. Segons el portal WERSM el format vídeo, i en aquest cas el format GIF animat, pot ajudar molt a l'abast orgànic de les publicacions. Això fa augmentar la popularitat del nom de l'entitat.

Per a saber-ne més: WERSM

Afegeix un comentari nou