Ja podem provar Office Live Beta

Ja podem provar Office Live Beta

Resum: 

Amb l’aparició de suites ofimàtiques online Microsoft ha renovat la seva versió del popular MS Office adaptant-la a la xarxa.

Google Docs i Zoho fins ara han estat les dues opcions més usades en quant a ofimàtica en xarxa. Aquestes opcions han tingut gran acceptació a tot el món gràcies als grans avantatges que ofereixen les eines d’aquest tipus:

  • Màquines amb pocs recursos poden editar grans documents gràcies a que la càrrega de les operacions es realitzen fora del nostre ordinador.
  • Possibilitat d’editar els mateixos documents des de qualsevol màquina sense la necessitat de traspassar-los mitjançant suport extraïbles.
  • Gratuïtat.
La resposta de Microsoft a aquesta nova manera de concebre l’ofimàtica ha estat el llançament de Office Live Beta.
Amb Office Live Beta podrem crear i editar arxius Word (.doc), Excel (.xls) i PowerPoint (.ppt) de manera gratuïta a un ordinador on no tinguem instal·lada la suite de Microsoft.
Per a provar aquesta eina podem registrar-nos de manera gratuïta amb el nostre compte Live. Recordem que és una versió Beta i ara per ara només s’hauria de fer servir per a detectar errades o per a provar el servei, però no recomanem treballar-hi fins que no s’alliberi una versió estable de l’aplicació.
Office Live Beta funciona en Internet Explorer 6, 7 i 8, Mozilla Firefox i Safari 3 i 4.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou