La campanya Inspira de la Wikimedia en marxa

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:

La campanya Inspira de la Wikimedia en marxa

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB

Resum: 

Aquesta campanya serveix com a laboratori perquè la gent pugui aportar noves idees per desenvolupar projectes de la Wikimedia Foundation. De moment 16 projectes s'han finançat.

A principis de març es va presentar la campanya Inspira de l'espai IdeaLab de la Wikimedia foundation. Aquesta campanya buscava projectes relacionats amb la diversitat de gèneres a les diferents eines de la Wikimedia. D'entre tots els projectes presentats, es van seleccionar 16 projectes en els quals es va repartir 250000 dòlars.

Tot i què el tema principal és l'increment de la diversitat de gèneres, els projectes han sigut variats com el «Wikipedia Gender Index», projecte per observar les tendències de gènere, o el «Empowering Afrodescendant women in Wikipedia», projecte de la AfroCROWD initiative que pretèn escriure articles sobre les dones africanes.

Tots aquests projectes es poden seguir mitjançant les seves pàgines a la wikimedia. En les pàgines de cada projecte surt tot el detall complet: l'estat d'execució del projecte, les persones implicades i fins i tot l'estat del finançament.

Per a més informació: Inspira

Afegeix un comentari nou