La Free Software Foundation engega una campanya per guanyar adeptes

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
La Free Software Foundation necessita més associats i associades. Manuel M. V.  Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Manuel M. V.  Llicència d'ús CC BY 2.0
La Free Software Foundation necessita més associats i associades. Manuel M. V. Llicència d'ús CC BY 2.0
L'objectiu de la Free Software Founation és promocionar el programari lliure. James David. CC BY 2.0 Font: James David. CC BY 2.0
L'objectiu de la Free Software Founation és promocionar el programari lliure. James David. CC BY 2.0

La Free Software Foundation engega una campanya per guanyar adeptes

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

L’objectiu de la campanya és guanyar nous adeptes i difondre la filosofia del programari lliure. Hi han diverses maneres de donar suport en aquesta campanya.

La Free Software Foundation ha començat, aquesta setmana, una campanya per promocionar la filosofia del programari lliure i guanyar més adeptes. Mitjançant una publicació al seu blog, la Free Software Foundation ha explicat que l’objectiu és arribar a la xifra de 200 noves adhesions abans del 15 de juliol.

La mateixa entitat comenta que actualment té centenars de milers d’adeptes per tot el món, però que creu necessari augmentar aquesta xifra i arribar al milió de persones. Per fer-ho, ho faran mitjançant petites crides, com la d’aquesta primavera-estiu.

L’objectiu principal és guanyar adeptes a la filosofia del programari lliure. Que les entitats, associacions i fundacions de tot el món, comencin a creure en la llibertat del programari com una necessitat. I que aquesta llibertat sigui compartida en altres aspectes de la societat.

Per a fer-ho han demanat l’ajuda del dissenyador Raghavendra Kamath. Aquest dissenyador indi ha dissenyat uns identificatius publicitaris perquè les entitats que facin un donatiu en aquesta campanya, puguin inserir aquests bàners a les seves pàgines webs.

Per a fer donatius a la campanya es pot fer de diferents formes:

  • Mitjançant 10 $ mensuals. 5 $ si la persona estudia. Mitjançant aquest donatiu, l’entitat o persona, serà membre associat o associada.
  • Mitjançant qualsevol donatiu mensual o anual.
  • Mitjançant altres tipus de donatius.

Un cop l’entitat o la persona hagi fet el donatiu, podrà compartir-ho a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #ISupportFreeSoftware.

La Free Software Foundation és una entitat, a escala mundial, que defensa el programari lliure i el projecte GNU. La persona que representa aquesta fundació és l’activista Richard Stallman.

Afegeix un comentari nou